Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εκτροπή φορτηγού κοντά στην Πάλαιρο-καταγγελίες για τον επικίνδυνο δρόμο (φωτο)

Σήμερα πρωϊνές ώρες το βαρύ όχημα (φορτηγό) που κινούνταν στο δρόμο-παράκαμψη της Παλαίρου προς Λευκάδα- Άκτιο, εκτράπηκε της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Έντονη είναι η διαμαρτυρία αναγνώστη του blog xirοmeronews, για την επικινδυνότητα του δρόμου, που έστειλε φωτο και γράφει:

“Σας στέλνω πρωινές φώτο απο ατύχημα φορτηγού μεταφορών στον δρόμο που περνάει την Λίμνη Βουλκαριά και συνδέει τους επαρχιακούς δρόμους Πάλαιρο Βόνιτσα και Βόνιτσα-Άγιο Νικόλαο!

Ο δρόμος αν και ασφαλτοστρώθηκε σε ορισμένα κομμάτια του απο την εταιρεία που ανέλαβε την μεταφορά των ανεμογεννητριών απο Άκτιο στο Περγαντί, συνεχίζει να παραμένει επικίνδυνος, λόγω της στενότητάς του, των καθιζήσεων της ασφάλτου, των στροφών χωρίς καλή οπτική επαφή, που καθιστά την διέλευση των αυτοκινήτων άκρως επικίνδυνη! Εκτός αυτών τα φορτηγά όλων των κατηγοριών που περνούν διότι τους συμφέρει δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κίνηση των Ι.Χ.

Κάποια εύλογα ερωτήματα:

-Ποιός είναι υπεύθυνος για την συντήρηση της οδοποιίας;

-Έχει γίνει ποτέ κάποια συζήτηση σε δημοτικό η περιφερειακό συμβούλιο ανεξάρτητα με τις παρούσες αρχές;

-Ποιός ο ρόλος του δρόμου;

-Επιτρέπεται να περνούν βαρέα οχήματα και λεωφορεία;

Ο δρόμος αυτός έχει μεγάλη σημασία καθώς παρακάμπτει ένα εξίσου δύσκολο, ασυντήρητο και επικίνδυνο κομμάτι δρόμου αυτό της Παλαίρου-Βόνιτσας για να καταλήξει κάποιος στην Λευκάδα στο Άκτιο, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, ερχόμενος απο Αστακό, Μύτικα, Πάλαιρο και με μεγάλο αριθμό φορτηγών λόγω των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις προαναφερθείσες περιοχές.

Μήπως θα πρέπει να τεθεί ώς θέμα σε κάποιο συμβούλιο, να ακουστούν οι απόψεις και σε περίπτωση νομιμοποίησης η μη να ενταχθεί σε κάποια μελέτη για χρηματοδότηση… Δεν πάει άλλο…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button