Δυτική Ελλάδα

Εκτροπές και ρυθμίσεις σε Αμφιλοχία – Μενιδι για έργα στην Ιόνια

epi-erga-aktio-amvrakia5Mε τρεις αποφάσεις του Α/Δ/ Ακαρνανίας επιβάλλονται ρυθμίσεις και έκτροπες κυκλοφορίας στην περιοχή του Μενιδίου, στην Επαρχιακή οδο Αγρινίου – Άρτας καθώς και στο Αμφιλοχικο Αργος, λόγω εκτέλεσης εργασιών στην Ιόνια οδό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Καταρχήν αποφασίζεται η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην 5η χ/θ Επαρχιακής οδού Μενιδίου – Ελεοχωρίου, κατά το χρονικό διάστημα από 26-1-2015 έως 20-6-2015, από παρακαμπτήρια οδό, την οποία κατασκεύασε ο ανάδοχος του έργου της Ιόνιας οδού, για διευκόλυνση εκτέλεσης του έργου.

            Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις ώρες 07.00΄ – 18.00΄.

Β. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ «EURO IONIA».

Επίσης αποφασίζεται η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην 99+126 Επαρχιακής οδού Αγρινίου – Άρτας κατά το χρονικό διάστημα από 26-1-2015 έως 5-7-2015, από παρακαμπτήρια οδό .

       Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις ώρες 07.00΄ – 18.00΄ .

Β. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ «EURO IONIA».

Τέλος αποφασίζεται η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, για την προσωρινή παράκαμψη της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Αμπελακίου ( χ/θ 0+360,00 με αφετηρία την υφιστάμενη Ε.Ο. Αμφιλοχίας –Άρτας), στην περιοχή του Αμφιλοχικού Άργους , στη θέση ΄΄ Κάμπος΄΄ επί της χ/θ 102+727,75 της προς κατασκευή της Κάτω Διάβασης G024   από 26-1-2015 έως και 21-7-2015   σύμφωνα με τη μελέτη της αναδόχου εταιρείας  ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΄΄EURO IONIA΄΄

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις ώρες 07.00΄ έως την 18.00 και η κυκλοφορία  των οχημάτων στο ανωτέρω σημείο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω της παρακαμπτήριας οδού, με τη χρήση των προβλεπόμενων από την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/οικ/502 Τεχνικής προδιαγραφής σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων .   

Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα  άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΄΄EURO IONIA΄΄

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button