Αυτοδιοίκηση

"Εκτός ο Δήμος Μεσολογγίου από τα έργα αγροτικής οδοποιίας"

agios-nikolaos-kremastos-ergasies2

“17 έργα αγροτικής οδοποιίας 8,2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια. Εκτός ο δήμος Μεσολογγίου!”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι , καταθέτοντας παράλληλα ερώτημα την δημοτική αρχή, εάν υπέβαλλε πρόταση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και πως αυτή αξιολογήθηκε.

Συγκεκριμένα:

“Με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εντάσσονται δεκαεπτά (17) έργα αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 8,2 εκατ. ευρώ στους δήμους της περιφέρειας από το υπομέτρο 4.3 – Υποδομές που σχετίζονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της Γεωργίας και της Δασοπονίας. Από το Νομό Αιτωλ/νίας, εντάσσονται οι δήμοι Αγρινίου, Ακτίου – Βόνιτσας και Αμφιλοχίας με συνολικό προϋπολογισμό ένταξης έργων 2,4 εκατ. ευρώ.

Ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, για άλλη μια φορά, απουσιάζει και είναι εκτός προγράμματος! Το ερώτημα είναι: Υποβλήθηκε πρόταση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και πώς αξιολογήθηκε αυτή; Σε τελική ανάλυση, σας ενδιαφέρει η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στον ευρύτερο δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου ή εκτιμάτε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, η επίλυση των οποίων θα βελτίωνε τα μέγιστα τη ζωή των αγροτών μας και την γενικότερη παραγωγική διαδικασία;”

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button