Τέχνες

Έκθεση φωτογραφίας από το σύλλογο "Οι φίλοι της λιμνοθάλασσας"

koi-limnothalassa
Ο σύλλογος «Οι φίλοι της λιμνοθάλασσας» σκοπεύει να πραγματοποιήσει έκθεση φωτογραφίας στο πλαίσιο των “Λιμνοθαλασσιώτικων 2017” με θέμα της “Φωτογραφίζοντας στη λιμνοθάλασσα – φωτογραφίζοντας τη λιμνοθάλασσα”.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν φωτογραφίες πολιτών ή και επισκεπτών της περιοχής που αποθανάτισαν την ομορφιά αποκλειστικά στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού.

Για το λόγο αυτό, με ανακοίνωσή τους ο Πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Κατσαρός και η γραμματέας Μαρούλα Χολέβα, καλούν όσους επιθυμούν να στείλουν φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι ίδιοι στο e-mail του συλλόγου lagoonfriendsclub@gmail.com, σχετικές με το θέμα της έκθεσης, ή ακόμη και link κοινοποίησης του ψηφιακού αρχείου (με ανάλογης υπηρεσίας σε ιστοσελίδα όπως η wetransfer.com) μέχρι τις 20 Αυγούστου 2017.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε υψηλή ανάλυση ώστε να μπορούν να τυπωθούν και εκτεθούν. Απαραιτήτως θα πρέπει να κοινοποιούνται και τα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο) αφού στην έκθεση φωτογραφίας θα αναγράφεται και το ονοματεπώνυμο της ή του φωτογράφου.

Επίσης, οι φωτογραφίες δεν θα πρέπει να έχουν εκτεθεί άλλη φορά.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να στείλει μέχρι 10 διαφορετικού θέματος έργα.

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα τυπωθούν με ευθύνη (και δαπάνη) του συλλόγου ή χορηγού.

Η έκθεση θα λειτουργήσει επίσης με ευθύνη του συλλόγου “Οι φίλοι της λιμνοθάλασσας”.

Τα πνευματικά δικαιώματα των έργων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, προφανώς ανήκουν στους φωτογράφους. Ο σύλλογός διατηρεί το δικαίωμα εκτύπωσης λευκώματος που θα συμπεριλάβει όλα τα έργα και στο οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία των φωτογράφων.

Η επιλογή των έργων που θα εκτεθούν θα γίνει από επιτροπή που θα εξετάσει τα έργα, με κανόνες που θα διασφαλίζουν την αντικειμενικότητα της διαδικασίας, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο διακεκριμένος Μεσολογγίτης φωτογράφος κ. Βασίλης Αρτίκος.

Τα έργα θα παρουσιαστούν σε έκθεση διάρκειας από 2 – 10 Σεπτεμβρίου 2017 σε χώρο που θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Λιμνοθαλασσιώτικα 2017».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button