Εκτελούνται έργα…

Ταμπέλες στη Μακρυνεία εθεάθησαν πριν λίγες μέρες στα έργα που γίνονται στην περιοχή από την Περιφέρεια.Το μόνο ζητηματάκι που υπήρχε όμως ήταν ότι οι ταμπέλες έγραφαν “Προσοχή-Εκτελούνται έργα-Δήμος Αγρινίου”!
Αυτό βέβαια από μόνο του είναι μια πρόοδος αφού παλιότερα για να μπει ταμπέλα “Δήμος Αγρινίου” μαζί με έργα στη Μακρυνεία έπρεπε να γίνει η συντέλεια του κόσμου. Το θέμα εδώ όμως ήταν πως τα έργα πήγε να τα δει την Παρασκευή η Αντιπεριφερειάρχης και οι ταμπέλες μαζεύονταν άρον-άρον από τον πρόεδρο στην περιοχή, ενώ αντιδήμαρχος που βρέθηκε στην…ευρύτερη περιοχή πολύ εκνευρίστηκε (σε σημείο να λογοφέρει κιόλας) από την επισήμανση πολίτη ότι “έχει έρθει η Σταρακά και θα τις δει τις ταμπέλες, δεν το γλιτώνεις αντιδήμαρχε..”.
Τέλος πάντων, με ολίγα μπινελίκια, το επεισόδιο αποφεύχθηκε και η σήμανση μαζεύτηκε. Από το όλο σκηνικό δύο συμπεράσματα βγαίνουν πάντως: Πρώτον ότι η Περιφερειακή Ενότητα, όπως λέγεται, πρέπει να πάρει δικές της πινακίδες. Και δεύτερον ότι η πολιτική εδώ που βρισκόμαστε δεν λέει να αλλάξει όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress