Εκτάκτως για τη διαχείριση απορριμμάτων συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιείται την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, και ώρα 18.00 για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιοχή.

Η κατάσταση με τα σκουπίδια στον δήμο Μεσολογγίου είναι εκρηκτική και νέα δεδομένα δημιουργεί η εντολή του αρμοδίου υπουργού, ώστε ποσότητες απορριμμάτων να δεχθεί ο ΧΥΤΑ Στράτου, με τον δήμο Αγρινίου όμως, να ζητά ανάκληση της απόφασης αυτής, με έγγραφο του, που κοινοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα.


Η συνεδρίαση του Δημοτικου Συμβουλιου Μεσολογίου, θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, τηρώντας το νομοθετικό πλαίσιο που καθορίζει τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, για συζήτηση στο παρακάτω θέμα:

Η επόμενη μέρα της διαχείρισης απορριμμάτων στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και η εκτέλεση της απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος για την εναπόθεση σε όμορους ΧΥΤΑ (εισηγητής κ.Κων/νος Λύρος-Δήμαρχος). Η συνεδρίαση κρίνεται ως κατεπείγουσα λόγω της σημαντικότητας του θέματος.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: απορρίμματα δήμος Αγρινίου Δήμος Μεσολογγίου