Ροή Ειδήσεων

Έκτακτη συνεδρίαση στο Θύρρειο μετά την έγκριση της μονάδας βιορευστών

viorefsta-thirreio Συνεδριάζει εκτάκτως την Δευτέρα (31.7.2017) και ώρα 21:00 μμ το Τοπικό Συμβούλιο Θυρρείου (Δήμου Ακτίου Βόνιτσας) για συζήτηση και γνωμοδότηση μετά τα νέα δεδομένα και την έγκριση που έλαβε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στη θέση “Γουργουβλή”.

Να σημειώσουμε ότι παρά την ομόφωνη αρνητική γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και της Επιτροπής περιβάλλοντος και φυσικών πόρων του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας,τελικά δόθηκε απο την αποκεντρωμένη, αδειοδότηση για την συγκεκριμένη μονάδα.

Αναλυτικά:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΥΡΡΕΙΟΥ 

Προς: Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου ΘΥΡΡΕΙΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Θυρρείου, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 “Σύγκληση του Συμβουλίου Τοπικής και Δημοτικής Κοινότητας”, καλεί τους κυρίους Συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας, σε έκτακτη-κατεπείγουσα δημόσια συνεδρίαση που θα γίνει την 31η Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21.00 το βράδυ, στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας, για συζήτηση και γνωμοδότηση του ενός και μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση και γνωμοδότηση μετά τα νέα δεδομένα και την Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, για το έργο: «μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 1 MW, ιδιοκτησίας «ΧΡ. ΣΤΟΥΜΠΟΣ – ΚΛ. ΚΑΡΒΕΛΗ Ο.Ε.», στη θέση «Γούργουβλη», Δ.Ε Ανακτορίου, Δ. Ακτίου – Βόνιτσας, Π.Ε. Αιτ/νίας».

xiromeronews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button