ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου την Πέμπτη

Το συμβούλιο κοινότητας Μεσολογγίου αναμένεται να συνεδριάσει έκτακτα την Πέμπτη 4 Ιουνίου σχετικά με την “Αίτηση της ΟΤΕ Α.Ε. για χορήγηση άδειας εκσκαφής και εγκατάστασης ευκολιών σε οδούς της πόλης του Μεσολογγίου”.

Συγκεκριμένα στη σχετική πρόσκληση αναφέρεται:

“Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου, που θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιουνίου και ώρα έναρξης 9.00 π.μ. και λήξης 12.00 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

Γνωμοδότηση για “Αίτηση της ΟΤΕ Α.Ε. για χορήγηση άδειας εκσκαφής και εγκατάστασης ευκολιών σε οδούς της πόλης του Μεσολογγίου”.

Η συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς για λόγους επείγοντος. Με την πρόσκληση ο κάθε σύμβουλος θα λάβει την εισήγηση για το εν λόγω θέμα, τα αποτελέσματα της αυτοψίας, καθώς και έντυπο παρατηρήσεων-ψηφοφορίας.

Το έντυπο ψηφοφορίας μπορείτε να το στείλετε στον Γραμματέα του Συμβουλίου Κοινότητας στο email: antrelias@yahoo.gr

Άλλως μπορείτε να το επιδώσετε στο Γραφείο του γραμματέα του Συμβουλίου Κοινότητας, 1ο όροφος Δημαρχείο Μεσολογγίου, στο κτίριο του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Για όποιο τεχνικό θέμα, παρακαλούμε την συνεργασία σας και την υπομονή σας. Για περαιτέρω πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε είτε με τον Γραμματέα 2631360974 είτε με την Πρόεδρο 6978539302″.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button