ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Έκπτωση στα δίδακτρα για μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ για τα μέλη της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ

Έκπτωση 20% στα δίδακτρα για το μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημοσιογραφία» του Τμήματος Δημοσιογραφία και ΜΜΕ της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα παρέχεται στα μέλη της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Αυτό προβλέπεται στο μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και του Τμήματος Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ. Το μνημόνιο υπέγραψαν από την πλευρά της Ένωσης μετά από ομόφωνη απόφαση της διοίκησης ο πρόεδρος Γ. Τσιγκλιφύσης και από την πλευρά του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ ο πρόεδρος του, καθηγητής κ. Χρήστος Φραγκονικολόπουλος.


Με βάση το μνημόνιο, τα δύο μέρη συμφώνησαν συγκεκριμένα:

1. Στην από κοινού διοργάνωση ημερίδων, σεμιναρίων, συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης, θερινών σχολείων και συνεδρίων.

2. Στην από κοινούν διεξαγωγή μελετών και ερευνών τα οποία στοχεύουν στην δημοσιογραφία και το δημοσιογραφικό επάγγελμα, τα ΜΜΕ και τον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας.

3. Στην πρακτική άσκηση των Φοιτητών του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ στην ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε και στο υπό ίδρυση Μουσείο Τύπου με έδρα την πόλη του Βόλου.

4. Στην από κοινού έκδοση συλλογικών τόμων, αφιερωμάτων και ειδικών ενθέτων.

5. Στην παροχή στα μέλη της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε έκπτωσης 20% επί των διδάκτρων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δημοσιογραφία» του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ.

Τα δύο μέρη (ΑΠΘ και ΕΣΗΕΘΣτΕΕ) δεσμεύονται:

1. Να λαμβάνουν κάθε πρόσφορο μέτρο για τη διασφάλιση της προστασίας της φήμης του έτερου Μέρους.

2. Να συζητούν και να διαπραγματεύονται την υλοποίηση της συνεργασίας τους με καλή πίστη και με σεβασμό στα χρηστά ήθη με τον ορισμό αντίστοιχων εκπροσώπων. Για το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ορίζεται ο αναπληρωτής Καθηγητής Αντώνης Σκαμνάκης και για την ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε ο πρόεδρος Γιώργος Τσιγκλιφύσης.

3. Να τηρούν τους Νόμους και να μην προκαλούν οποιαδήποτε ζημιά στο έτερο μέρος.

4. Να απέχουν από δηλώσεις, ανακοινώσεις ή/και δημοσιεύσεις δια του τύπου, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή οποιουδήποτε άλλου μέσου άνευ προηγούμενης έγγραφης συναινέσεως του άλλου μέρους.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button