Αθλητισμός

«Εκπροσωπούμε όλη τη Δυτική Ελλάδα στην Α1»

spo-doxalefkadasΗ μάχη με αντίπαλο τον… χρόνο είναι άνιση, όμως η Δόξα Λευκάδας που έλαβε το χρίσμα (μέσω wild card) για να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 ανέλαβε με δόξα και τιμή την εκπροσώπηση της Δυτικής Ελλάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Η μάχη με αντίπαλο τον… χρόνο είναι άνιση, όμως η Δόξα Λευκάδας που έλαβε το χρίσμα (μέσω wild card) για να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 ανέλαβε με δόξα και τιμή την εκπροσώπηση της Δυτικής Ελλάδας στη μεγάλη κατηγορία. Αν κρίνουμε από τον πρόεδρό της, Σταύρο Κουκουμπρή, από τη Δόξα δεν λείπει ούτε το μεράκι ούτε η δίψα για το μπάσκετ. «Για να μιλάμε καθαρά, αυτό που κάνουμε είναι κάτι παραπάνω, θέλει τρέλα για να πεις “μπαίνω να χτίσω σε λίγες εβδομάδες μια ομάδα για να παίξει Α1”. Ας είναι, αναλάβαμε την πρόκληση και τώρα πάμε για το θαύμα. Είπαν πολλοί ότι η Λευκάδα είναι ευνοημένη. Λάθος, η Λευκάδα δεν είναι ευνοημένη αλλά κυνηγημένη στο παρελθόν» λέει ο 62χρονος πρόεδρος της Λευκάδας, Σταύρος Κουκουμπρής.

Τι εννοεί όταν αναφέρεται σε θαύμα; «Πάμε με μοναδικό στόχο τη σωτηρία, θα είναι δύσκολο, όμως θα έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Ξέρω καλά πως χρειάζεται χρόνος. Πιστεύω πως διαθέτουμε ένα εξαιρετικό τιμ προπονητών. Τόσο ο Χάρης Μαρκόπουλος όσο κι ο Φώτης Τακιανός διαθέτουν ικανότητες και γνώσεις».

– Το γήπεδο θα είναι έτοιμο;

«Εργαζόμαστε 24 ώρες το 24ωρο για το ρόστερ, τους παίκτες, το γήπεδο, τα έγγραφα για την άδεια. Σε ό,τι αφορά το γήπεδο, έχουμε προχωρήσει σε αλλαγή στις μπασκέτες, τοποθετούμε κάμερες ασφαλείας, νέο ταμπλό για το σκορ, διαφημιστικά led κι όλα αυτά που είναι σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ απαραίτητα για την Α1. Το γήπεδό μας από εκεί και πέρα, επειδή έχω επισκεφθεί πολλά ανά την Ελλάδα γήπεδα, σας λέω πως είναι διαμαντάκι και δεν έχει κανένα πρόβλημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button