Δυτική Ελλάδα

Εκπρόσωποι του Ο.ΚΑ.ΝΑ. ενημέρωσαν τους αστυνομικούς για τα ναρκωτικά

koi-astynomikoi-enimerosi2

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές – προληπτικές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με άλλους Τοπικούς Φορείς και Υπηρεσίες, στο πλαίσιο του προγράμματος:

« Η Αστυνομία δίπλα στον άνθρωπο »

koi-astynomikoi-enimerosi3Σήμερα (24-1-2014), μετά από πρωτοβουλία μας, πραγματοποιήθηκε στον 5ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου, στην Πάτρα, ενημερωτική διάλεξη από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο του Δικτύου Θεραπευτικών Υπηρεσιών Γέφυρα του Ο.ΚΑ.ΝΑ., στην Πάτρα, Ψυχολόγο κ. ΣΚΕΝΤΖΟ Χαράλαμπο, σχετικά με το πρόβλημα της χρήσης των ναρκωτικών και την αντιμετώπιση του.

Την ενημερωτική διάλεξη παρακολούθησαν Αξιωματικοί που δραστηριοποιούνται στην δίωξη και την αντιμετώπιση των ναρκωτικών από όλη τη Δυτική Ελλάδα, ενώ γονέας μέλος του Προγράμματος Οικογενείας (το παιδί του όποιου παρακολουθεί το πρόγραμμα απεξάρτησης) μετέφερε στους συμμετέχοντες αστυνομικούς τη βιωματική του εμπειρία.

koi-astynomikoi-enimerosi1Οι Αξιωματικοί είχαν την ευκαιρία στο πλαίσιο μιας διαδραστικής λειτουργίας να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις με τους εκπροσώπους της θεραπευτικής κοινότητας.

Ως Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους ομιλητές, για την άμεση ανταπόκριση τους και την αγαστή τους συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button