ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Εκπνέει η διορία για τους υγειονομικούς-160 οι ανεμβολίαστοι στα νοσοκομεία Αγρινίου-Μεσολογγίου

Μόλις επτά οι ανεμβολίαστοι ιατροί

Σε λίγες ώρες εκπνέει η διορία που έχει θέσει η κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από αύριο αναμένεται να ξεκινήσουν οι αναστολές εργασίας σε όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Στην Αιτωλοακαρνανία οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί είναι περίπου 160. Οι 100 αφορούν το νοσοκομείο Αγρινίου και τις δομές του, εκ των οποίων δύο αφορούν σε γιατρούς, 40 σε νοσηλευτές και οι υπόλοιποι αφορούν στο λοιπό προσωπικό. Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί φτάνουν τους 60. Από αυτούς οι πέντε είναι γιατροί, οι 30 νοσηλευτικό και οι υπόλοιποι στο προσωπικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πανελλαδικά εκτιμάται ότι έχει πλέον εμβολιαστεί το 85% του συνόλου των υγειονομικών.

Εφόσον υγειονομικοί μπουν σε αναστολή εργασίας τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αιτωλοακαρνανίας θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να καλυφθούν οι όποιες ανάγκες με εσωτερικές μετακινήσεις προσωπικού ή σύμπτυξη τμημάτων.

Παρόλα αυτά η κατάσταση με τους ανεμβολίαστους είναι μεταβλητή και κάποια νούμερα μπορεί να αλλάξουν άρδην έως το βράδυ.

Ένα Σχόλιο

  1. Θα υπάρχουν εσωτερικές μετακινήσεις του προσωπικού σίγουρα αυτό γίνεται παντα,αλλα όπως ανακοίνωσαν από το υπουργείο η διαφορά είναι ότι θα μπορούν να στείλουν προσωπικό και σε άλλα νοσοκομεία. Και όταν θα επιστρέψουν οι ανεμβολιαστοι είναι πιθανό να πάνε σε άλλο νοσοκομείο εφόσον η θέση μπορεί να έχει πιαστεί από άλλο άτομο που θα μετακινηθεί για τις έκτακτες ανάγκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button