Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Special Olympics Hellas στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

«Play Unified, Learn Unified – Παίζουμε Μαζί, Μαθαίνουμε Μαζί»

Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου σε συνεργασία με τους μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγρινίου υλοποίησαν δράση των Special Olympics Hellas.

Συγκεκριμένα ομάδα προπονητών των Special Olympics Hellas επισκέφθηκε το 17ο Δημοτικό Σχολείο και δίδαξε στους μαθητές των δύο σχολείων το άθλημα μπότσε (Bocce).

Στόχο της δράσης αποτέλεσε η συνύπαρξη των μαθητών τυπικού και ειδικού σχολείου, η ενσυναίσθηση, η προσαρμοστικότητα, η υπευθυνότητα, η κατανόηση και η αποδοχή της διαφορετικότητας μεταξύ των μαθητών.

“Συγχαρητήρια στους προπονητές των Special Olympics Hellas, Τάτση Καλλιρρόη και Βαγγέλη Μπλέτσα για την άψογη συνεργασία τόσο με τους μαθητές και των δύο σχολείων, όσο και με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του 17ου Δημ. Σχ. Αγρινίου Μποτίνη Γεωργία ΠΕ11 και Κιοσσέ Χρήστο ΠΕ70, καθώς και  του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγρινίου, Ιωάννα Καλαντζή ΠΕ11,  Αλεξάνδρα Κορόζη, Δούκουλου Κατερίνα, Παπαροϊδάμη Νικόλαο, την ψυχολόγο Κιόχου Ιωάννα, και την  κοινωνική λειτουργό Δασκαλοπούλου Ελένη.  Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγρινίου  Δεληγιάννη Νικόλαο για την συνεργασία στην υλοποίηση της δράσης” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση της Διευθύντριας του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, Κωνσταντίνας Τασούλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button