Ροή Ειδήσεων

Έκοψε την πίτα της η Ιστορική και Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας

pol-pita-istoriki2Η Ιστορική και Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ., έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Αγρίνιο, παρουσία πολλών μελών και φίλων της.

pol-pita-istoriki1Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής  κ. Γιώργος Βαρεμένος, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο τέως Πρόεδρος ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και τέως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου                κ. Κωνσταντίνος Ρόκκος, ο πρώην Βουλευτής και πρώην Νομάρχης και Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιάννης Βαϊνάς, ο Πρόεδρος του ΟΡΦΕΑ κ. Θέμης Γαμβρούλης καθώς και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

pol-pita-istoriki3Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Νίκος Σκιαδάς ευχαρίστησε τα μέλη, τους φίλους της Εταιρείας και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης και την κ. Γωγώ Τσιλιμπώκου-Παπαχρήστου για την ευγενική προσφορά ενός πίνακα ζωγραφικής δικής της δημιουργίας, εμπνευσμένου από την εκδρομή της Εταιρείας στη Λακωνία, ο οποίος αντιστοιχούσε στο φλουρί της βασιλόπιτας. Μεταξύ άλλων ο κ. Σκιαδάς τόνισε ιδιαίτερα την απόλυτη ανάγκη συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων της περιοχής για τον προγραμματισμό, την οργάνωση και την διεκδίκηση των αναγκαίων υποδομών Πολιτισμού που έχει ανάγκη ο τόπος μας, έτσι ώστε η συνεργασία αυτή να αποτελέσει το ΜΗΝΥΜΑ μας προς τους φορείς και την Κοινωνία μας για το καινούριο χρόνο 2017.

pol-pita-istoriki4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close