Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Έκοψε την πίτα του το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στο μεγάλο αμφιθέατρο «Σωκράτης» του Συνεδριακού Κέντρου του στην Πάτρα.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τα στελέχη του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Αν. Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κ. Γιάγκος Ιγγλέσης.


Στην καθιερωμένη ομιλία του, ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Καθ. Βασίλης Τριανταφύλλου, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο έτος που πέρασε και ευχήθηκε ένα καλύτερο μέλλον για το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και όλο το Προσωπικό της Κοινότητας του.

Τα μέλη της χορωδίας του Πολιτιστικού Ομίλου (Π.Ο.) του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας «Τέχνης Κίνηση», απέδωσαν παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα υπό τη διεύθυνση της κυρίας Δώρας Πετρίδη με τη συνοδεία κρουστών και λαούτου και η χορευτική ομάδα του Π.Ο. του ΤΕΙ «Τέχνης Κίνηση» παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς υπό την επιμέλεια και διδασκαλία του χοροδιδασκάλου και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Κώστα Σουλτανά.

Ακολούθησε η ευλογία και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας όπως και ευχές σε όλο το προσωπικό του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, από τον Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο.

Ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας καθ. Βασίλης Τριανταφύλλου έκοψε τα κομμάτια της Βασιλόπιτας στους προσκεκλημένους, στα μέλη της Συγκλήτου, στους Αντιπρυτάνεις, στους Κοσμήτορες και σε όλες τις Διευθύνσεις, Τμήματα και Υπηρεσίες του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή επαίνων στους τέσσερις κορυφαίους πτυχιούχους των σχολών του περασμένου ακαδημαϊκού έτους, στους επιτυχόντες εισακτέους σε ΑΕΙ της χώρας και στους αριστεύσαντες μαθητές, τέκνα μελών της κοινότητας του ΤΕΙ Δυτικης Ελλάδας.

Οι έπαινοι θα συνοδευτούν από χρηματικά βραβεία, προσφορά του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και της Εθνικής Τράπεζας.

Ακολούθησε δεξίωση στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου με πλούσιο μπουφέ και βασιλόπιτα, προσφορά της εταιρίας εστίασης ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε., όπου ανταλλάχθηκαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά.

Τα δώρα της βασιλόπιτας πρόσφεραν οι εταιρίες:

ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε-AΜΑΛΘΕΙΑ, OCEANIC SECURITY Α.Ε., SARP Facility Management, BLUE STAR FERRIES, ΚΤΕΛ Αχαΐας, 3Α ΑΡΑΠΗΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Τα αναψυκτικά ήταν προσφορά της εταιρίας ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Ε.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός της Διοίκησης, του προσωπικού και φοιτητών του ιδρύματος, παλαιά μέλη και φίλοι του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Συμμετείχαν αλφαβητικά:

Χορευτική ομάδα
Αθανασοπούλου Κατερίνα, Ανδρίτσου Γεωργία, Ιγγλέσης Γιάγκος, Κοτοπούλης Χαράλαμπος, Νικολάου Ασπασία, Σουλτανάς Κωνσταντίνος, Σπηλιωτοπούλου Χαρίκλεια, Στάμου Βασιλική, Νταμάτη Ελένη.

Χορωδία
Καραγεωργίου Ευαγγελία, Κελάμη Έφη, Παπαφράγκου Αγγελική, Σακελλάρη Κατερίνα, Σέντα Ιωάννα, Σταματελάτου Κατερίνα, Χασαπόπουλος Ιωάννης, Χασαποπούλου Καίτη.

Έπαιξαν οι μουσικοί: Μπαράκος Γιώργος (κρουστά), Παναγόπουλος Λύσσανδρος (λαούτο).

Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε με ανακοίνωση του το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στις εταιρίες-χορηγούς της εκδήλωσης, όπως και στα μέλη του Πολιτιστικού Ομίλου του, «Τέχνης Κίνηση», για το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button