ΑγοράΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Προσφορά πετρελαίου θέρμανσης για πολυμελείς οικογένειες από το πρατήριο ΕΚΟ Σταθοπούλου

«Κύμα ζεστασιάς» από την Ηelleniq Εnergy σε συνεργασία με το πρατήριο καυσίμων της EKO Σταθοπούλου

Η Ηelleniq Εnergy σε συνεργασία με το πρατήριο καυσίμων της EKO Σταθοπούλου στο Αγρίνιο προσφέρει 500 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης δωρεάν σε πολυμελείς οικογένειες που έχουν τέσσερα ή και περισσότερα παιδιά, με σκοπό να έχουμε όλοι ένα ζεστό σπίτι τις φετινές γιορτές.

Το πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ Σταθοπούλου στο Αγρίνιο φέρνει τη ζεστασιά στο σπίτι σας με εγγυημένη ποσότητα κ ποιότητα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό είναι δίπλα σας με άμεση διανομή και ταχεία εξυπηρέτηση σε όλη τι δυτική Ελλάδα ακόμη και για μικρές ποσότητες.


eko stathopoulos (2)

Πολλές ζέστες ευχές σε όλο τον κόσμο από το μικτό πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ Σταθοπούλου.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 26410-58000 και 6942908511

Δασκαλοπούλου και Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αγρίνιο.

eko stathopoulos (4)

*Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι απλοποιημένη

Οι χρήστες της πλατφόρμας (https://zestasia.helleniq.gr/) μπορούν με την αναγραφή του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και του Αριθμού Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος της φορολογικής τους κατοικίας, να συνδέονται αυτόματα με τον ιστότοπο της ΑΑΔΕ, η οποία ελέγχει εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα, σύμφωνα με την εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση για το έτος 2021, ενώ ακολούθως ενημερώνει την HELLENiQ ENERGY. Υπενθυμίζεται ότι, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων που ξεκίνησε την 1η Δεκέμβρη, θα διαρκέσει έως τις 31/12/2022.

eko stathopoulos (3)

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button