ΕξελίξειςΠολιτική

Εκλογή Γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ την Τρίτη

po-pasok-esokommatikesΤην ερχόμενη Τρίτη συνεδριάζει εκ νέου η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέου γραμματέα. Τελικά η απόφαση της ΕΚΑΠ, όπως κι αν αυτή βγήκε, είναι τελεσίδικη κι έτσι η εκλογή του κ. Νίκου Καραγιάννη, έχει ακυρωθεί.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αυτή η απόφαση έχει γίνει δεκτή στη συνείδηση της πλειοψηφίας των μελών της Ν.Ε. που συνεχίζουν να καταγγέλλουν υπόγειες διαδικασίες και μεθόδευση, από τα ίδια άτομα που σήμερα μιλούν δήθεν για «κομματική μαφία».

«Ήθελαν ένα ΠΑΣΟΚ μικρό και διαλυμένο για να το έχουν του χεριού τους. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ούτε και τώρα», λέγεται χαρακτηριστικά από αρκετά μέλη της Νομαρχιακής.

Η όλη εικόνα δείχνει πως  η Νομαρχιακή είναι διαιρεμένη, σε περισσότερα από δυο κομμάτια, αλλά υπάρχει δεδομένο ακόμη πλειοψηφικό ρεύμα στα μέλη που υποστήριξαν τον κ. Καραγιάννη.  Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η εκλογή του νέου Γραμματέα δεν αναμένεται να παρουσιάσει άλλα προβλήματα και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο κ. Χρήστος Κωστακόπουλος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα να τεθεί ζήτημα επανεκλογής αναπληρωτή Γραμματέα, αλλά αυτό είναι κάτι που έχει κλείσει, αφού σε αυτήν την θέση εξελεγη και μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία η κ. Ακριβή Κούκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close