Εκλογές ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας: Η πρώτη συνάντηση της ΔΚΜ-Συνεργαζόμενοι

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της ομάδας ΔΚΜ-Συνεργαζόμενοι.

Τα μέλη του ψηφοδελτίου για τις επικείμενες εκλογές του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας συναντηθήκαν χθες 02/04/2024 σε αίθουσα ξενοδοχείου στην πόλη του Αγρινίου.


Σκοπός της πρώτης συνάντησης ήταν η γνωριμία μεταξύ των υποψηφίων και η χάραξη της στρατηγικής για την προεκλογική περίοδο.

Παρουσία του απερχόμενου προέδρου και αντιπεριφερειάρχη Λίνου Μπλέτσα ο οποίος, σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, στην τοποθέτηση του εξέφρασε την αισιοδοξία του για την νίκη ενώ έδωσε και τις πολύτιμες εμπειρίες του.

Ο επικεφαλής της ομάδας Δημήτρης Κανατάς αφού ευχαρίστησε τον κάθε υποψήφιο για την συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία έδωσε βήμα σε κάθε μέλος να συστηθεί και να τοποθετηθεί.

Στη τοποθέτηση του ο κ. Κανατάς ζήτησε από τα μέλη της ομάδας να του αναφέρουν μέσα στις επόμενες μέρες 5 προτάσεις για το πως σκέφτονται και περιμένουν να δράσει το περιφερειακό τμήμα την επόμενη τετραετία.

Ανέλυσε τις στρατηγικές κινήσεις και περιοδείες που θα κάνει η ομάδα κατά την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας. Στην ομιλία του ο κ. Κανάτας αφού ευχαρίστησε και του τρεις προηγούμενους προέδρους (Παπαναστασίου, Ρόκο, Μπλέτσα) ανέλυσε τo δικo του όραμα για την επόμενη τετραετία.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ΔΚΜ Συνεργαζόμενοι εκλογές ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας