Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Εκλογές και Γενική Συνέλευση Παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού

Το περιφερειακό τμήμα του ΕΕΣ υλοποιώντας τις αποφάσεις του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιεί αύριο Κυριακή 31/03/2019 και ώρα 11:00 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53) την Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματος με θέμα: Εκλογή μελών Περιφερειακού Συμβουλίου του Τμήματος, και εκλογή μελών Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Επιτροπής Δεοντολογίας και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Μετά την έγκριση του νέου καταστατικού του ΕΕΣ το Δεκέμβριο του 2018 με το άνοιγμα στην κοινωνία του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού οργανισμού στον κόσμο, έγινε μια ευρεία δημοκρατική διεύρυνση με εγγραφή νέων μελών που έφτασε πανελλαδικά στο επίπεδο των 20.000 μελών.
Είναι μια διαδικασία που δυναμώνει τον ΕΕΣ και που αποσκοπεί στην διεύρυνση των δράσεων του αλλά και στη συμμετοχή ενεργών πολιτών απ όλη την κοινωνία .

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφερθεί ότι στο Αγρίνιο υπήρξε μεγάλη προσέλευση εθελοντών και νέων μελών σε επίπεδο ρεκόρ για φιλανθρωπικό σύλλογο, γεγονός που φανερώνει ότι στην περιοχή υπάρχει περίσσευμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς .
Όλοι μαζί αύριο στις 11:00 το πρωί συμμετέχουμε με την παρουσία μας στο νέο ξεκίνημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου με γνώμονα τις θεμελιώδεις αρχές του Διεθνούς Ερυθροσταυρικού Κινήματος αλλά και με την συμμετοχή μας να συνδράμουμε όπου υπάρχει ανάγκη και πόνος .
Το σύνθημα μας είναι ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button