Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Εκλογές 2023: Κοινή κάθοδος για Οικολόγους Πράσινους και Πράσινη Ενότητα

«Η παρουσία αυτού του σχήματος είναι επιτακτική στην επόμενη κυβέρνηση. Πρέπει να είμαστε θεματοφύλακες της ορθής διαχείρισης των πόρων. Πρέπει να προστατεύσουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τον πρωτογενή τομέα, τις κοινωνικές μειονότητες και τους κοινωνικά ασθενέστερους» υπογράμμισε ο Συμπρόεδρος των Οικολόγων Πράσινων και επικεφαλής του συνασπισμού, Δημήτρης Πολιτόπουλος στην συνέντευξη τύπου που ανακοινώθηκε η κοινή τους κάθοδος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, μαζί με την «Πράσινη Ενότητα».

«Ερχόμαστε να ενώσουμε τις Πράσινες Πολιτικές Δυνάμεις της χώρας μας και το αποδεικνύουμε από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης μας με αυτή την εκλογική συμμαχία – συνεργασία με τους Οικολόγους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ που είναι το μόνο κόμμα μέλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος – EGP», τόνισε ο πρόεδρος της «Πράσινης Ενότητας» Παναγιώτης (Τάκης) Πάνος.


Στη συνέχεια έδωσαν το προεκλογικό στίγμα της κοινής καθόδου προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου από την πλευρά των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, ο πρώην υπουργός Γιάννης Τσιρώνης και η Οργανωτική Γραμματέας, Εύα Πάσχου , και από την «Πράσινη Ενότητα» ο γενικός διευθυντής, Δημήτρης Μαστορίδης και ο γενικός γραμματέας της «Πράσινης Ενότητας», Νίκος Καραμπάσης.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button