Γεγονότα

Έκκληση για στήριξη 30χρονου από τον Κυπάρισσο – επανήλθε μετά από 45 μέρες καταστολής

meth

Με ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρίσσου κάνει έκκληση για οικονομική στήριξη 30χρονου από τον Κυπάρισσο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, ο νεαρός άνδρας, επανήλθε μετά από 45 μέρες καταστολής στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για τον 30χρονο που τραυματίστηκε βαρύτατα στις 22 Δεκεμβρίου, όταν συνεπλάκη με 19χρονο, μετά απο τροχαίο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Είναι αξιοσημείωτο πως ο τραυματίας  υπέστη σοβαρότατες επιπλοκές και οι θεράποντες ιατροί του έδιναν ελάχιστες ελπιδες να επανέλθει.

Η ανακοίνωση του συλλόγου, όπως δημοσιεύεται στην τοπική ιστοσελίδα kiparissos.blogspot.gr

“Πέρα από τις πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρει ένας Σύλλογος, υπάρχει και το φιλανθρωπικό έργο που μπορεί να πράξει. Είμαστε εδώ να προσφέρουμε ηθική και οικονομική στήριξη σε όποιον έχει ανάγκη και η κατάστασή του χρήζει άμεσης βοήθειας. 

Έτσι κ έγινε. 
Αυτή τη στιγμή ένας νεαρός (30 ετών), με καταγωγή από Κυπάρισσο, επανήλθε μετά από 45 μέρες καταστολής στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου και συνεχίζει να νοσηλεύεται μέχρι σήμερα. Η κατάστασή του πριν από αρκετές μέρες κρίθηκε μη αναστρέψιμη από τους γιατρούς, αφού διαγνώσθηκε κλινικά νεκρός. Ο Θεός όμως είχε άλλα σχέδια γι αυτόν, διαψεύδοντας γιατρούς και επιστημονικές εξετάσεις. Ως εκ θαύματος τον επανέφερε κυριολεκτικά στη ζωή δίνοντάς του ακόμα μια ευκαιρία… και αφού ο Θεός έδειξε τέτοια μεγαλοψυχία μπορούμε κ εμείς να προσφέρουμε την ελάχιστη οικονομική ενίσχυση ώστε να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του. 

Πέρα από το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο Σύλλογος ζητάμε  και τη δική σας βοήθεια ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε μια ανάσα στους γονείς του, καλύπτοντας ένα μέρος των ιατροφαρμακευτικών εξόδων και των αμέτρητων φυσικοθεραπειών που χρειάζεται από εδώ και πέρα, αφού ο νεαρός λόγω ανεργίας, είναι ανασφάλιστος.
Αριθμός Λογαριασμού Τραπέζης για όποιον θέλει να βοηθήσει: 303/296219-54   Εθνική Τράπεζας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Σύλλογο στο τηλ 6984758582
Το Δ.Σ. του Συλλόγου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button