Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εκδρομή του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” στο Κρυονέρι (φωτο)

Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, για μια ακόμη χρονιά, το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, Αιτωλοακαρνανία, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια ημερήσια εκδρομή των 170 εκπαιδευομένων νέων του, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, στο Κρυονέρι.

Τους εκπαιδευόμενους νέους συνόδευαν όλοι οι εργαζόμενοι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και φροντίδας, η Πρόεδρος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» και γονείς.

Η λαογραφική ομάδα των εκπαιδευομένων χόρεψε δημοτικά παραδοσιακά τραγούδια και οι νέοι διασκέδασαν, ψυχαγωγήθηκαν και εμψυχώθηκαν.

Η ετήσια ημερήσια εκδρομή, καθώς και οι μηνιαίες εκδρομές του Εργαστηρίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της κοινωνικής αποδοχής και ένταξης των συνανθρώπων μας με την πληγωμένη νοημοσύνη, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους για ισότιμη συμμετοχή και κοινωνική δικαιοσύνη.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς


Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close