Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εκδρομή του Εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” στην Πλευρώνα (φωτο)

Στον αρχαιολογικό χώρο και στο Κάστρο της Κυρά Ρήνης

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα», Αιτωλοακαρνανίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, για άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, την Πέμπτη 7 Μαΐου 2018, συμμετείχε σε πολιτιστική δράση σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.

Μία ομάδα εκπαιδευομένων νέων με εργαζόμενους – συνοδούς, στο πλαίσιο της δράσης «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Πλευρώνας και περιηγήθηκαν στο Κάστρο της Κυρά Ρήνης, με την καθοδήγηση της κυρίας Δήμητρας Γαβρίνα, Μουσειοπαιδαγωγού ΕΦΑΑΙΤ.


Οι νέοι ενθουσιάστηκαν με τη δράση αυτή, έμαθαν για την ιστορία του τόπου και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και εικόνες.

“Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», ευχαριστούμε θερμότατα την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας που με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζει το έργο μας και δίνει ίσες ευκαιρίες να συμμετέχουμε σε τέτοιες δράσεις επιμόρφωσης σχετικά με την ιστορία της πατρίδας μας.
Ευελπιστούμε στην συνέχιση της συνεργασίας μας και στη συμμετοχή μας σε τέτοια δρώμενα που ανεβάζουν τον πολιτιστικό δείκτη του τόπου μας και δίνουν την ευκαιρία στα άτομα με την πληγωμένη νοημοσύνη να συμμετέχουν ισότιμα στον πολιτισμό και στην εκπαίδευση” αναφέρει η ανακοίνωση του Εργαστηρίου.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button