Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Λιμάνι Μεσολογγίου: Απομακρύνθηκε το περίφημο… εκδοτήριο εισιτηρίων για το πλοίο που δεν ήρθε…

Αντί να σφυρίξει το καράβι, όπως διαβεβαίωνε ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου στις 31 Μαϊου 2019, δύο μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών, σήμερα έκανε φτερά και το περίφημο εκδοτήριο.

Ένα εκδοτήριο που στήθηκε και αυτό προεκλογικά και τροφοδότησε ελπίδες στους καλόπιστους Μεσολογγίτες οι οποίες αποδείχθηκαν φρούδες. Σήμερα λοιπόν το εκδοτήριο απομακρύνθηκε από το λιμάνι Μεσολογγίου και πληροφορίες λένε πως κατευθύνθηκε στον Αστακό.


Αν όχι ο κ. Καραπάνος τουλάχιστον η εταιρία που το τοποθέτησε πρέπει να ενημερώσει το Μεσολογγίτικο κοινό για όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Η ΑΙΧΜΗ προσπάθησε προεκλογικά να πληροφορηθεί υπεύθυνα, αλλά η επικοινωνία ήταν δύσκολη από πλευράς της εταιρίας… Ακόμη και τώρα όμως οι εμπλεκόμενοι χρωστούν μια εξήγηση στους Μεσολογγίτες.

Παράλληλα επιβεβαιώνονταν αυτοί που ήταν επιφυλακτικοί ενώ υπενθυμίζεται η δήλωση του καπετάνιου Μάκη Κατσαϊτη στο aixmi-news.gr την 1η Ιουνίου 2019 ότι δεν πρόκειται να μπει το καράβι, δήλωση που είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από φίλους του πρώην δημάρχου που έβλεπαν… σαμποτάζ!

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button