Δυτική Ελλάδα

Εκδόθηκε η απόφαση για το επίδομα ενοικίου

epi-pliromi-xrimataΜετά την απόφαση για πίστωση των καρτών σίτισης που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας σήμερα εκδόθηκε και αυτή για την πίστωση του επιδόματος ενοικίου

Ειδικότερα εγκρίνεται η μεταφορά πίστωσης €2.199.072,65 (δύο εκατομμύρια εκατόν ενενήντα εννέα χιλιάδες εβδομήντα δύο ευρώ και εξήντα πέντε λεπτά) ως δέκατη τέταρτη δόση του επιδόματος ενοικίου στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης» για 17.570 (δεκαεπτά χιλιάδες πεντακόσιους εβδομήντα) δικαιούχους του προγράμματος.

Η απόφαση δεν γνωστοποιεί την ημερομηνία πληρωμής αλλά στόχος είναι με τη συγκεκριμένη καταβολή να ολοκληρωθεί η διαδικασία χορήγησης του συγκεκριμένου επιδόματος, μόνο γι’ αυτή τη συγκεκριμένη κατηγορία δικαιούχων, οι οποίοι θα πρέπει να λαμβάνουν στο εξής τη μηνιαία ενίσχυση που τους αναλογεί, μέσω του ΚΕΑ. Στόχος είναι να κοπεί η επιδότηση ενοικίου μόνο σε όσους βρίσκονται εντός των παραπάνω δήμων και προς αποφυγή λαθών πραγματοποιούνται επανέλεγχοι των κωδικών.

Αυτός είναι και ο λόγος που η επιδότηση ενοικίου ίσως καθυστερήσει μερικές μέρες, σε σύγκριση με την επιδότηση σίτισης, αν και οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι για να μην προκύψει κάτι τέτοιο και η καταβολή να πραγματοποιηθεί κανονικά. Η πληρωμή αναμένεται να γίνει εως το τέλος του μήνα.

.dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button