Αυτοδιοίκηση

Εκδήλωση της ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδος για την μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

koi-ped-forum1Η Αποτελεσματικότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Δημόσιος Διάλογος  εν όψει της  Μεταρρύθμισης,αποτέλεσε το αντικείμενο της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων  Δυτικής  Ελλάδας (Π.Ε.Δ. ΔΕ) στην Πάτρα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Αστήρ.

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη  στο πρόγραμμα  των εργασιών του ετήσιου Forum Ανάπτυξης, το όποιο εξελίχτηκε σε βήμα διαλόγου και προβληματισμού για όλο το πλέγμα των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων καθώς και των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

koi-ped-forum2Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της  Π.Ε.Δ. Δ.Ε., ήταν ο Πρόεδρος της και Δήμαρχος Αγρινίου κος Γ. Παπαναστασίου, ενώ στην συνέχεια παρενέβησαν με τοποθετήσεις, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ  της Π.Ε.Δ. ΔΕ και  Δήμαρχος Ερυμάνθου κος Θ. Καρπής, η κα  Κ. Γεροπαναγιώτη – Πρόεδρος  του  Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων και μέλος του Δ.Σ της ΠΕΔ. ΔΕ εκ μέρους της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση και η κ. Ουρ. Μπίρμπα – Δημ. Σύμβουλος Δ. Πατρέων και μέλος του Δ.Σ της ΠΕΔ. ΔΕ,εκ μέρους της παράταξης Αριστερή Ριζοσπαστική  Συνεργασία Δ. Ελλάδος.

Οι παραπάνω ομιλητές ανέπτυξαν τις θέσεις τους, όπως αυτές εκφράζονται από την παράταξη τους στο Δ.Σ της ΠΕΔ.ΔΕ μέσα από αντίστοιχες εισηγήσεις, οι οποίες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα :www.pedde.gr.

koi-ped-forum3Ακολούθησε διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων, ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ.ΔΕ και Δήμαρχος Αγρινίου κος Γ. Παπαναστασίου,   ο οποίος αφού συνόψισε τους κεντρικούς άξονες των εισηγήσεων των  ομιλητών,  συμφώνησε στην διοργάνωση μιας κοινής εκδήλωσης με την Περιφέρεια Δ. Ελλάδος προκειμένου να εγκαινιαστεί μια νέα περίοδος σύμπνοιας και συνεργασίας για το καλό των πολιτών και του τόπου.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρακολούθησε μεγάλος αριθμός αιρετών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης της  Περιφέρειας Δ. Ελλάδος, ο Περιφερειάρχης κος Α.Κατσιφαρας, καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών και παραγωγικών φορέων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close