Ροή ΕιδήσεωνΤέχνες

Εκδήλωση στο Θέρμο αφιερωμένη στις Παγκόσμιες Ημέρες Γυναίκας και Ποίησης (φωτο)

Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.00, στην αίθουσα του Δημαρχείου Θέρμου, παρουσίαση βιβλίων και θεατρικός μονόλογος, με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες Γυναίκας και Ποίησης.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μάρτη) και την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μάρτη).


Το συντονισμό είχε η υπεύθυνη του Κέντρου Σοφία Αγνίδη, ενώ θερμό χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

Τα βιβλία που παρουσιάστηκαν ήταν: «Διαδρομές παράλληλες» ποίηση και «Ο επισκέπτης του χειμώνα» διηγήματα της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου, όπως και «Έξι ιστορίες ολόκληρες και μια μισή» διηγήματα της Χρυσούλας Γεωργούση.

Για το «Διαδρομές παράλληλες» μίλησε η φιλόλογος Κωνσταντίνα Σκανδάλου – Κορδολαίμη, δια τον «Επισκέπτη του χειμώνα» η φιλόλογος Ελένη Ζαμπάρα – Τζωρτζοπούλου, η οποία σύντομα αναφέρθηκε στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης καθώς και στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και διάβασε ποίηση και αποσπάσματα, σχετικά με τη γυναίκα.

Στη συνέχεια η συμβολαιογράφος Βασιλική Μαραγιάννη παρουσίασε το βιβλίο «Έξι ιστορίες ολόκληρες και μια μισή», ενώ η δικηγόρος Ράνια Πιτένη παρουσίασε τον θεατρικό μονόλογο της Χρυσούλας Γεωργούση «Εσείς τι λέτε κυρία ψυχολόγε;».

Την εκδήλωση έκλεισαν οι: Κατερίνα Λιβιτσάνου – Ντάνου και η Χρυσούλα Γεωργούση, οι οποίες ευχαρίστησαν τον δήμο Θέρμου και το κοινό, ενώ ο Δήμαρχος θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας προσέφερε στα τιμώμενα πρόσωπα βιβλία.

Σημειώνεται ότι την αίθουσα κοσμούσαν έργα μαθητών του Νηπιαγωγείου Θέρμου, οι οποίοι ζωγράφισαν «τη γυναίκα, που αγαπούν περισσότερο».


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button