ΕκδηλώσειςΠολιτισμός

Εκδήλωση στη Δογρή από το Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι

po-ergastiri-dogriΤο Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου φιλοξενεί την χορευτική ομάδα της  Ι. Μητροπόλεως  της Ατλάντα  Η.Π.Α.  και διοργανώνει  μια όμορφη εκδήλωση,  στο κέντρο «ΝΤΟΓΡΗ»  Β. Μαραγιάννη  στην Δογρή  Τριχωνίδας,  την Τρίτη  9 Ιουλίου 2013 (ώρα έναρξης 8.30 μ.μ.)

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από την Αιτωλοακαρνανία  την  Ήπειρο,  τη  Μικρά Ασία,  τα  Δωδεκάνησα  και  τη Θράκη.  Χορεύουν ομάδες του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Αγρινίου, η ομάδα της  Ι. Μητροπόλεως  της Ατλάντα  Η.Π.Α.  και η ομάδα  του Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Αιτωλικό”.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο ξενοδοχείο Imperial , θα προηγηθεί  σεμινάριο τοπικών παραδοσιακών χορών για τους φιλοξενούμενους  φίλους μας, με μπουφέ που θα ετοιμάσουν οι κυρίες  του συλλόγου.Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην αίθουσα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου (Γαλάνη 4, Πλ. Χατζοπούλου), θα προηγηθεί σεμινάριο τοπικών παραδοσιακών χορών για τους φιλοξενούμενους φίλους μας, με μπουφέ που θα ετοιμάσουν οι κυρίες του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε την Ι. Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας για την ευγενική της χορηγία.

Είσοδος ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button