ΕκδηλώσειςΠολιτισμός

Ίδρυση συλλόγου στο Ελαιόφυτο

epi-syllogikotita

Σε εκδήλωση για την ίδρυση συλλόγου μη κερδοσκοπικού σκοπού με την επωνυμία «ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΑ» με το διακριτικό τίτλο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΑ» και έδρα το Ελαιόφυτο Αιτωλ/νιας καλούν τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Την Τετάρτη ώρα 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Τριαντεΐκων της Δ.Ε. Νεάπολης του Δήμου Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα την ίδρυση συλλόγου μη κερδοσκοπικού σκοπού με την επωνυμία «ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΑ» με το διακριτικό τίτλο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΑ» και έδρα το Ελαιόφυτο Αιτωλ/νιας.

Το πρόγραμμα της ως άνω εκδηλώσεως έχει ως εξής:

1) Ομιλία του Δικηγόρου Παρασκευά Τσίντζιρα με θέμα: «Η αναγκαιότητα ίδρυσης Πολιτιστικών Συλλόγων, ως μέσο επίτευξης συνοχής των τοπικών κοινωνιών»

2) Ομιλία του Κώστα Καραπιπέρη με θέμα: Η επιλογή του διακριτικού τίτλου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΑ»

3) Συνοπτική παρουσίαση του Καταστατικού από μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής. Ενημέρωση για τις διαδικαστικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να λάβει ο Σύλλογος Νομική Προσωπικότητα.

Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button