ΕξελίξειςΠολιτική

Εκδήλωση για τα 95 χρόνια ΚΚΕ με ομιλία Σοφιανού στο Αγρίνιο(φωτο)

po-omilia-sofianou-agrinio-kke3

Οι Κομματικές Οργανώσεις Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 95 χρόνια ζωής και δράσεις του ΚΚΕ πραγματοποίησαν απόψε, στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου πολιτική εκδήλωση με ομιλητή το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. κ. Νίκο Σοφιανό.

Για το ΚΚΕ και τη δράση του, «τους αγώνες και τις θυσίες του κόμματος» τα 95 αυτά χρόνια μίλησε ο κ. Σοφιανός στην ομιλία του, λέγοντας πως το ΚΚΕ ουδέποτε υπήρξε προσκυνημένο κόμμα, ενώ τόνισε πως ο απολογισμός και τα συμπεράσματα των πεπραγμένων του ΚΚΕ τα χρόνια αυτά, δείχνουν ότι αυτό βγαίνει «πιο δυνατό, πιο αποτελεσματικό στον στόχο της ανατροπής».

po-omilia-sofianou-agrinio-kke1

«To KKE  ποτέ, στην 95χρονη ιστορία του δεν μετατράπηκε σε κόμμα προσκυνημένο, διαχείρισης,  κόμμα που διεκδικεί κάποιες καρέκλες υποσχόμενο τον εξανθρωπισμό του καπιταλισμού. Ποτέ το κόμμα μας δεν έλλειψε από κανένα μικρό και μεγάλο αγώνα του λαού μας για το μεροκάματο, για την παιδία, για την υγεία για την ειρήνη. Οι αγώνες που δώσαμε είναι δεμένοι με τις κατακτήσεις μας. Ποτέ το κόμμα μας δεν απουσίασε από την καθημερινότητα της βιοπάλης, τις αγωνίες της λαϊκής πλειοψηφίας. Η ιστορία της ταξικής πάλης στην Ελλάδα έγινε με καθοδήγηση του ΚΚΕ», ανέφερε ο κ. Σοφιανός στην αρχή της ομιλίας του.

po-omilia-sofianou-agrinio-kke4

Της ομιλίας του κ. Σοφιανού προηγήθηκε προβολή DVD από την 95χρονη ιστορία και δράση του ΚΚΕ, αλλά και απαγγελία ποιημάτων από μέλη του κόμματος.

po-omilia-sofianou-agrinio-kke2

po-omilia-sofianou-agrinio-kke5

po-omilia-sofianou-agrinio-kke6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button