Γεγονότα

Εκδηλώσεις το Ε.Κ. Αγρινίου για την Πρωτομαγιά

Εκδώσεις στις 24 Απριλίου, την 1η Μαΐου και στις 10 Μαΐου, οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, καλώντας τους εργαζομένους και τη νεολαία σε συμμετοχή

Αναλυτικά, “Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής στις εκδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά  τιμώντας τους αγώνες της εργατικής τάξης και αυτούς που έδωσαν και τη ζωή τους  σ’ αυτούς τους αγώνες από το 1886 μέχρι και σήμερα για τα δικαιώματά μας.

Η εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, δεν είναι γιορτή μεταφερόμενη , δεν θα μπορέσουν να εκφυλίσουν το νόημά της , όπως επιδιώκουν κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία.

Η Πρωτομαγιά είναι ΑΠΕΡΓΙΑ και πάλη ταξική για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο  και τέτοια θα παραμείνει.”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 Απρίλη 7 μ.μ. στο Ε.Κ.Α. εκδήλωση αφιερωμένη στην εργατική νεολαία , τα προβλήματα και τους αγώνες της.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η Μάη ώρα 10 το πρωί πλ. Δημοκρατίας : Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και πορεία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Μάη 7 μ.μ. : Εκδήλωση – αφιέρωμα στο οικοδομικό κίνημα και τους αγώνες του κλάδου  μέσα από το βιβλίο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

 

Κάλεσμα από την Ένωση Οικοδόμων

Η Διοίκηση του σωματείου της ΕΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & Εργαζομένων στα Συναφή Επαγ/τα σε συνδερίασή της,  που έγινε στο Ε.Κ.Α  τη  Δευτέρα 15 Απρίλη στις 7 μ.μ., αποφάσισε ομόφωνα για τη συμμετοχή στην απεργία της 1ης του Μάη.
Καλεί όλους τους συναδέλφους του κλάδου να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις  που θα γίνουν προς τιμήν της Πρωτομαγιάς :
Την Τετάρτη 24 Απρίλη και ώρα 7 μ.μ. στο Ε.Κ.Α.  εκδήλωση  αφιερωμένη στη νεολαία.
Την Τετάρτη 1η Μάη στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ώρα 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία.
Την Παρασκευή 10 Μάη  ώρα 7 μ.μ. στο Ε.Κ.Α.  εκδήλωση – παρουσίαση  του βιβλίου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων , που είναι αφιερωμένο στη δράση του Οικοδομικού κινήματος.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button