ΕκδηλώσειςΠολιτισμός

Εκδηλώσεις στα αρχαιολογικά μουσεία

SONY DSCΣας ενημερώνουμε πως η ΛΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, στο πλαίσιο εορτασμού της 18 Μαΐου ως «Διεθνής Ημέρα Μουσείων», διοργανώνει και φέτος εκπαιδευτικές εκδηλώσεις στα αρχαιολογικά μουσεία Αγρινίου και Θυρρείου
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Μαΐου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αγρινίου θα υλοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Γ΄& Δ΄ Δημοτικού με θέμα « Το ηρώο της αρχ. Καλυδώνας». Ακόμη, από την 18  έως και την 31 Μαΐου θα φιλοξενείται στο μουσείο έκθεση παιδικής ζωγραφικής με δημιουργίες που φιλοτέχνησαν οι μικροί μαθητές κατά τα εκπαιδευτικά προγράμματα του 2012, με τίτλο «Θυμάμαι και Δημιουργώ αλλάζοντας το Μουσείο».
Ως προς το αρχ. Μουσείο Θυρρείου, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές της Ε΄& ΣΤ΄ Δημοτικού με τίτλο «Ονόματα από το παρελθόν(επιτύμβιες στήλες) στο αρχαίο Θύρρειο», την Παρασκευή 17 Μαΐου.
Τα προγράμματα θα διεξάγονται κατά τις πρωινές ώρες  και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Υπηρεσία μας.
Τηλ. Επικοινωνίας: 26310-55654
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Γαβρίνα Δήμητρα

Η Προϊσταμένη της Εφορείας

Ολυμπία Βικάτου
Αρχαιολόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button