Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Έκανε άλμα ο κορωνοϊός σε Πάτρα και Αχαϊα – 499 κρούσματα σε 19 μέρες

Καμπανάκι κινδύνου χτύπησε ο ΕΟΔΥ στην Αχαΐα με την καθιερωμένη ενημέρωση για τα νέα κρούσματα σε κάθε περιοχή.

Η Αχαΐα με τα 52 κρούσματα έσπασε το αρνητικό ρεκόρ που είχε την Τρίτη με τα 34 κρούσματα και πλέον έφτασε για τον μήνα Νοέμβριο που συνεχίζεται και ακόμα δεν έχει τελειώσει τα 499 κρούσματα (447+52).

Η κατάσταση έχει γίνει αρκετά επικίνδυνη, με την Αχαΐα να εμφανίζει μία συνεχώς αυξανόμενη τάση στον αριθμό των κρουσμάτων που πηγάζει από τις μεγάλες ενεργές εστίες μόλυνσης, αλλά και από μικρές που κάνουν την εμφάνιση τους.

Η τάση αυτή επιβεβαιώνεται όλες τις μέρες της εβδομάδες όπου η περιοχή έχει σημειώσει από 30 κρούσματα και πάνω, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε δύο μέρες έσπασαν δύο αρνητικά ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας (από τα 32 της Κυριακής 1ης Νοεμβρίου, στα 34 και από αυτά στα 52).

Ο ιός δείχνει να έχει μία συνεχώς μεγαλύτερη δυναμική και ενώ βρισκόμαστε σε lockdown με τα σχολεία και όλα τα καταστήματα να είναι κλειστά. Κάτι που ανησυχεί ακόμα περισσότερο τις αρχές αφού υπάρχει η πιθανότητα αν αρθεί το lockdown τότε να υπάρξει κατακόρυφη αύξηση και να ξεφύγει η όλη κατάσταση.

Πηγή: dete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button