Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ε.Κ. Αγρινίου: Να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε όσους έχει κοπεί

Το Ε.Κ. Αγρινίου καταγγέλλει με ανακοίνωση του την αδιαφορία, όπως αναφέρει, της Διοίκησης της ΔΕΗ απέναντι στα λαϊκά νοικοκυριά που έχει κόψει το ρεύμα .

Τονίζοντας πως το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό, καλεί άμεσα την κυβέρνηση να δώσει λύση και εντολή για επανασύνδεση της ηλεκτροδότησης σε όσα νοικοκυριά έχει διακοπεί.

Αναλυτικά:

Σ’ αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε, με την επιδημία του κορωνοϊού σε εξέλιξη και την προτροπή των υπεύθυνων υγειονομικών υπηρεσιών να μένουμε στο σπίτι, είναι εγκληματικό να υπάρχουν νοικοκυριά χωρίς ρεύμα και νερό.

Το Ε.Κ.Α. έκανε παράσταση στο Διευθυντή της ΔΕΗ στο Αγρίνιο και η απάντηση ήταν ότι η κεντρική διοίκηση δεν έχει πάρει απόφαση ακόμα και ότι το συζητάει.
Απαιτούμε άμεσα την παρέμβαση της κυβέρνησης , του υπουργείου ενέργειας , να δοθεί λύση στο πρόβλημα . Να επανασυνδεθούν όλα τα ρεύματα. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό.

Απαραίτητη η ατομική ευθύνη αλλά και η κρατική ευθύνη. Το κράτος έχει χρέος να δίνει λύσεις στα προβλήματα του λαού και να μην αρκείται μόνο σε εξαγγελίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button