Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η Ειρήνη χάρισε ξανά χαμόγελα σε μαθητές του Μεσολογγίου (φωτο)

Η Μεσολογγίτισσα φοιτήτρια Ειρήνη Τριανταφύλλου, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2014 σε ηλικία μόλις 23 ετών, σε τροχαίο υπεραστικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας με φορτηγό στα Μάλγαρα, ακόμη και μετά τον θάνατό της προσφέρει χαμόγελα. Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε το Κέντρο Λόγου και Τέχνης “Διέξοδος”, στη μνήμη της άτυχης κοπέλας μοιράστηκαν και φέτος σε 150 περίπου μαθητές του Μεσολογγίου, σχολικά είδη που τους ήταν αναγκαία και αντιμετώπιζαν δυσκολία ώστε να τα αποκτήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “Διεξόδου”:

Τα δώρα της Ειρήνης

Στην «οικογένεια» της «Διεξόδου» δεν ξέρουμε αν η αγάπη είναι στ’ αλήθεια παντοδύναμη. Ξέρουμε όμως ότι μπορεί να δώσει χαρά εκεί όπου υπάρχει πρόβλημα.

Με αυτό το δεδομένο για άλλη μια χρονιά μοίρασε χαμόγελα σε 150 περίπου μαθητές από όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Μεσολογγίου μοιράζοντάς τους όλα ανεξαιρέτως τα σχολικά είδη που τους ήταν αναγκαία και οι γονείς τους δεν είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν.

Η χειρονομία αυτή, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, πραγματοποιήθηκε στη μνήμη της αδικοχαμένης νεαρής φίλης Ειρήνης Τριανταφύλλου που ήταν από τα πρώτα μέλη του “Ελεύθερου Παιδικού Ινστιτούτου” της “Διεξόδου” και που μια μέρα του Ιανουαρίου 2014 επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε στο εκεί Πολυτεχνείο, η εγκληματική συμπεριφορά ενός ασυνείδητου οδηγού λεωφορείου της έκοψε το νήμα της ζωής και την οδήγησε στα ουράνια(πηγή).

Έκτοτε η «Διέξοδος» έχει καθιερώσει και πραγματοποιεί κάθε χρόνο στη μνήμη της μια χειρονομία αγάπης προς τα παιδιά, με την ευχή και προτροπή να διακριθούν στα μαθήματά τους και να σκορπίζουν γύρω τους, όπως έπραττε και εκείνη, καλοσύνη και χαμόγελα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button