ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Είπαν το νερό… νεράκι στις Παπαδάτες Μακρυνείας

Και έρχεται δύσκολος Αύγουστος-παράνομες συνδέσεις ανακάλυψε η ΔΕΥΑ Αγρινίου

Για απελπιστική κατάσταση σχετικά με την υδροδότηση του χωριού, κάνουν λόγο οι κάτοικοι στις Παπαδάτες της Δ.Ε. Αρακύνθου του δήμου Αγρινίου.

Οι Παπαδάτες είναι ένα από τα χωριά της περιοχής της Μακρυνείας που κυριολεκτικά υποφέρουν από λειψυδρία κάθε καλοκαίρι και όπως φαίνεται τα πράγματα τον ερχόμενο Αύγουστο θα είναι άσχημα…

Αυτό γιατί γενικά οι μήνες που προηγήθηκαν και ειδικά ο χειμώνας, ήταν άνυδρος με λίγες βροχοπτώσεις, κάτι που έχει αντίχτυπο στον υδροφόρο ορίζοντα και τα αποθέματα νερού. Αντίστοιχα προβλήματα αναμένονται και σε άλλες περιοχές.

Κάτοικοι που επικοινώνησαν με το agriniopress, περιγράφουν μια δύσκολη κατάσταση, ενώ σημειώνουν πως στις προσπάθειες τους για ενημέρωση από τις τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές, δεν έχουν λάβει κάποια επαρκή εξήγηση:


“Στις Παπαδάτες Μακρυνείας φέτος το καλοκαίρι είπαμε το νερό νεράκι… Απελπιστική η κατάσταση εδω και καιρό χωρις νερό κάθε απόγευμα και καμιά φορά και το πρωί…. Μέσα στο καλοκαίρι μέσα στον καύσωνα κ δεν υπάρχει νερό ούτε για δείγμα…. Με τις τοπικές αρχές σε απραξία καμία βελτίωση καμιά ενέργεια…
Οι κάτοικοι του χωριού έχουν αγανακτήσει με το νερό να έρχεται αργα το βράδυ κ σε λίγη ποσότητα”, λένε συγκεκριμένα.

Τι εντόπισε η ΔΕΥΑΑ

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα εντοπίστηκε από την ΔΕΥΑ Αγρινίου και σχετίζεται για άλλη μια φορά με παράνομες συνδέσεις στον αγωγό ύδρευσης. Οι συνδέσεις αυτές έγιναν από αγνώστους για ανάγκες άρδευσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προκαλώντας το πρόβλημα λειψυδρίας.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button