Γεγονότα

Είκοσι προσαγωγές έως τώρα

geg-syllipsi

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η επιχείρηση δεκάδων αστυνομικών στην περιοχή του Αγρινίου για την εξάρθρωση κυκλωμάτων που σχετίζονται με διακίνηση ναρκωτικών, όπλων αλλά  και με εκβιασμούς.

Η επιχείρηση έχει επικεντρωθεί μετά από έρευνα για την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα σύγχρονα μέσα παρακολούθησης, σε ανθρώπους της νύχτας μερικοί εκ των οποίων θεωρούνται “σκληροί”  και έχουν απασχολήσει πολλές φορές κατά το παρελθόν την Αστυνομία και την Δικαιοσύνη για διάφορες υποθέσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί όπλα αλλά και ποσότητες ναρκωτικών, ενώ η όλη επιχείρηση είναι αποτέλεσμα έρευνας που ενεργούσε εδώ και μήνες το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Αγρινίου.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αργότερα από την Αστυνομία όπου και θα γίνει γνωστό εάν οι προαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις και σε βάρος ποιων εκ των προσαχθέντων. Πολλά από τα άτομα που έχουν προσαχθεί πιάστηκαν κυριολεκτικά “στον ύπνο” αφού η επιχείρηση ξεκίνησε με απόλυτη μυστικότητα και ταυτόχρονα σε διάφορα σημεία της ευρύτατης περιοχής, όπου οι ύποπτοι διέμεναν.

Στις έρευνες συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από υπηρεσίες της Α/Δ Ακαρνανίας, άνδρες του Τμήματος  Εκβιασμών από την Αθήνα, με εκπαιδευμένα σκυλιά κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button