ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Εικόνες καταστροφής στην παιδική χαρά στα Αη Βασιλιώτικα (φωτο)

Προβληματίζουν οι λεηλασίες της δημοτικής περιουσίας στην περιοχή

Εικόνες καταστροφής κοινοποιεί το agriniopress από την παιδική χαρά της οδού Εχινάδων στα Αη – Βασιλιώτικα Αγρινίου.

Οι συνεχείς βανδαλισμοί μόνο «ειρηνική» πόλη δεν θυμίζουν με τις ζημιές να είναι μεγάλες, την στιγμή που άλλα σημεία στο χώρο φέρνουν στο μυαλό εικόνες από σκουπιδότοπο.


Στο χώρο θα γίνει και αυτοψία από αρμόδιο του δήμου Αγρινίου την Πέμπτη ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της καταστροφής. Οι νέες ζημιές σε δημοτική περιουσία στην περιοχή δεν αποτελούν πάντως πρωτόγνωρο φαινόμενο. Πολύ κοντά, ο Παιδικός Σταθμός έχει σχεδόν κατεδαφιστεί!

Αυτό που διαμηνύεται από αυτοδιοικητικούς κύκλους συνεχώς είναι πως τα λειτουργικά κόστη των δήμων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα εξαιτίας των αυξήσεων στην ενέργεια και τα χρήματα δεν επαρκούν , τουλάχιστον προς το παρόν,  για τέτοιου είδους παρεμβάσεις.

Από το δήμο Αγρινίου, όσον αφορά στην παιδική χαρά, προσανατολίζονται στην παρούσα φάση σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την αύξηση των μέτρων ασφαλείας όπως είχε γίνει και σε παλαιότερη περίπτωση.

Δείτε τις εικόνες από τους βανδαλισμούς:

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Με αποτελεσματική επιτήρηση θα τους βρουν, αρκεί να μην σκεφτούν τα ψηφαλακι της φατρίας.κοψτε και κάνα επίδομα επιστροφή, και στους παραβάτες να επιστρέψουν έντοκα όλα τα επιδόματα που εισέπραξαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button