Ροή Ειδήσεων

Εικόνες εγκατάλειψης στο γήπεδο Αιτωλικού

koi-gipedoaitolikou1Η εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο του Αιτωλικού είναι τουλάχιστον απαράδεκτη. Ο χαρακτηρισμός «αποσύνθεση» είναι λίαν επιεικής σε σχέση με την πραγματικότητα που αποτυπώνεται σήμερα. Ενδεικτικά η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ “Κοινωνία Μπροστά”, αναφέρει:

  • Την καταστροφή του χλοοτάπητα του γηπέδου, πράγμα το οποίο αποδεικνύει περίτρανα ότι αυτός δεν συντηρείται πλέον καθόλου
  • Την ολοκληρωτική καταστροφή και αποξήλωση των υπαρχόντων καθισμάτων στις κερκίδες του γηπέδου
  • Τον γενικευμένο βανδαλισμό κάτω από τα αποδυτήρια του γηπέδου που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των αθλητών, των θεατών και των παραγόντων των ομάδων
  • Τις εκτεταμένες ζημιές που η αποκατάστασή τους στη σημερινή εποχή προσθέτει επιπλέον βάρος στον ήδη βεβαρυμμένο προϋπολογισμό του Πνευματικού Κέντρου.

koi-gipedoaitolikou2“Με βάση τα παραπάνω παρέλκουν τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις για τη συντήρηση και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Αλλά τι να προσθέσει κανείς όταν η δημοτική αρχή οραματίζεται κολυμβητήρια και μπιτς βόλεϊ; Κάντε επιτέλους κάτι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αιτωλικού…”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.      
koi-gipedoaitolikou3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button