ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Εικόνες εγκατάλειψης στην πλατεία στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου (φωτο)

Το γεγονός ότι η πλατεία στην περιοχή των Αη Βασιλιώτικων του Αγρινίου παρουσιάζει εικόνες εγκατάλειψης, με ξεραμένα δέντρα, σκουπίδια κλπ, στηλιτεύουν κάτοικοι της συνοικίας, που ως γνωστόν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υποβάθμισης.

«Η πλατεία είναι παρατημένη τελείως. Έργο Μοσχολιου , ζητάμε 13 δεντράκια και εναν πλάτανο στη μέση εδώ και 8 χρόνια τώρα και δεν έχουμε καμιά ανταπόκριση !!! Δυο φορές με δικά μας έξοδα και δωρεές γεωπόνου της περιοχής βάλαμε ένα πλάτανο στη μέση της πλατείας , αλλα επειδή δεν δουλεύει το δίκτυο ποτίσματος …ξεράθηκε ! είναι κρίμα …θα τα βρουν τα παιδιά μας τα δέντρα αυτά», είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο κατοίκου της περιοχής, που επικοινωνησε με το agriniopress.

Σαν να μην έφταναν αυτά, σχεδόν κάθε βράδυ στην πλατεία συγκεντρώνονται άτομα ρομά με αγροτικά αυτοκίνητα, που καταναλώνουν αλκοόλ, προκαλούν ηχορύπανση , αφήνοντας πίσω τους σκουπίδια, σύμφωνα πάνα με τις σχετικές καταγγελίες.

Οι εικόνες από την πλατεία, είναι χθεσινές:

Ένα Σχόλιο

  1. Αγαπητέ γείτονα.
    Εκτός από το να μας θυμησεις οτι η πλατεία είναι έργο Μοσχολιου, πες μας σε παρακαλώ ποια λύση προτείνεις?
    Βλέπω εστιάζεις πολύ στα δέντρα και στον πλάτανο. Αλλά δε λες τι πρέπει να γίνει. Εγω να συμφωνήσω ότι από τότε που έγινε η πλατεία είναι παρατημένη στο έλεος και στις ορέξεις των γυφτων….. γιατί αγαπητε γύφτοι είναι. Πες λύση γιαυτό το πρόβλημα και ας πάμε όλοι μαζί να αγοράσουμε δέντρα και να αναλάβουμε να τα ποτιζουμε. Σωστό το σχόλιο αλλά το πρόβλημα υωρα είναι οι γύφτοι γιατί όσα δέντρα κσι να φυτέψει όσο θα έρχονται αυτοί τίποτα δε θα μένει όρθιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button