Δυτική Ελλάδα

Εικόνες εγκατάλειψης στα φέρρυ μποτ Ρίου-Αντιρρίου – Δεν μπορείς να βρεις ούτε νερό

ferry-egkatalipsiΕικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζουν, δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό αρκετά από τα φέρρυ-μποτ που εκτελούν τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου. Όπως έδειξε το επιτόπιο ρεπορτάζ του thebest.gr κατά τη διάρκεια του τριημέρου που μάλιστα η κίνηση ήταν και αρκετά αυξημένη λόγω των εκδρομέων, τα καράβια θυμίζουν στο εσωτερικό του «φαντάσματα».

Παρά τις προσπάθειες των εργαζομένων που στόλισαν λιγάκι τους χώρους, το εσωτερικό των φερρυ-μποτ παραμένει «παγερό» και ερημωμένο. Σε αυτό συμβάλει και το γεγονός ότι δεν λειτουργούν τα κιλικία με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μην μπορούν, κατά την ώρα της αναμονής και του ταξιδιού, να βρουν ούτε νερό.

Δεν είναι μάλιστα λίγα τα διψασμένα παιδάκια που ζητούν κλαίγοντας κάτι να πιουν με τους γονείς τους, να προσπαθούν να τα ηρεμήσουν και να τους ζητούν να κάνουν υπομονή μέχρι να φθάσουν στην αντίπερα όχθη.

Αρκετά παράπονα καταγράφονται και για τις τουαλέτες που είναι βρόμικες και δυσκολεύουν πολλούς από εκείνους που θέλουν να τις χρησιμοποιήσουν. Εκτός λειτουργίας και κάποια από τα καζανάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button