Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ειδική ποικιλία χασίς καλλιεργούσαν στο Αίγιο-απέδιδε έως και τρία κιλά το δενδρύλλιο (φωτο)

Το... Blue Gelato και to Black D.O.G.

Φωτογραφίες κοινοποίησε η Γενική Αστυνομική Διευθυνση Δυτικής Ελλάδας, από τον εντοπισμό της φυτείας από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, σε ορεινή δύσβατη περιοχή της Αιγιαλείας.

Τα δενδρύλλια που φαίνονται στις φωτογραφίες προέρχονται από ποικιλίες, που αποδίδουν μεγάλες ποσότητες κάνναβης ανά δενδρύλλιο (μέχρι και τα τρία κιλά κάνναβης ανά δενδρύλλιο). Οι ποικιλίες, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, οι ποικιλίες αυτές είναι γνωστές ως Blue Gelato (μπλε παγωτό και Black D.O.G. (μαύρος σκύλος).

Μάλιστα αστυνομικοί με εμπειρία στη Δίωξη Ναρκωτικών σχολίαζαν πως είναι η πρωτη φορά που εντοπίζουν φυτεία με αυτού του είδους τις ποικιλίες κάνναβης στην περιοχή.

Η σχετική εγγραφή από την αστυνομική επιχείρηση:

” Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν σε ορεινή περιοχή χωριού της Αιγιαλείας, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, που αποτελούνταν συνολικά από 17 δενδρύλλια σε πλήρη ανάπτυξη, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι και τα 2 μέτρα και 30 εκατοστά.

Παράλληλα οι αστυνομικοί βρήκαν στο χώρο της φυτείας και κατέσχεσαν, λάστιχο ποτίσματος γεωργικά εργαλεία, αντλία ραντίσματος, λίπασμα και άλλα είδη για την καλλιέργεια των ναρκωτικών, καθώς και 8 χάρτινες συσκευασίες με τις επωνυμίες των ποικιλιών της κάνναβης.

Σημειώνεται ότι κάθε δενδρύλλιο κάνναβης μπορούσε να αποφέρει από 2 έως 3 κιλά της ναρκωτικής ουσίας και συνολικά όλα τα δενδρύλλια μέχρι 50 περίπου κιλά.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη τρία φυτά κάνναβης, που καλλιεργούσε σε ισάριθμες γλάστρες, 100 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας και μία σιδερογροθιά.”

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close