Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μια ειδικά εκπαιδευμένη σκυλίτσα φρόντισε για λίγο τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (φωτο)

Τα Παιδιά της Πρώιμης Θεραπευτικής Εκπαιδευτικής Παρέμβασης της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, χθες έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία. Η σκυλίτσα Perfect Eyes Angel DCV επισκέφθηκε τα παιδιά και έπαιξε μαζί τους, διδάσκοντας τη μεγάλη αξία της υπομονής και της φροντίδας.

Η σκυλίτσα είναι 2,5 χρονών και έχει εκπαιδευτεί ως σκύλος θεραπείας από τον ιδιοκτήτη της που είναι εκπαιδευτής και εκτροφέας σκύλων ράτσας γερμανικού μποξερ και παράλληλα είναι ατρόμητη, θαρραλέα, πιστή και εξαιρετική φύλακας, όπως φυσικά όλα τα σκυλιά μπόξερ.

Τα παιδιά δεν έχασαν ευκαιρία να την αγκαλιάσουν και να τη χαϊδέψουν. Υπήρξε έντονο το συναίσθημα της αλληλεπίδρασης μεταξύ τους. “Μας εντυπωσίασε για την τρομερή της αδυναμία στα μικρά παιδιά, προσπαθώντας να γίνει η νταντά τους ακόμη και αυτές τις λίγες ώρες…Χαμόγελα, χαρούμενες φωνούλες πλημμύρισαν παντού!

Ευχαριστούμε τον εκπαιδευτή – εκτροφέα σκύλων κ.Κωνσταντίνο Μπιτσικώκο και τη σκυλίτσα Perfect Eyes Angel DCV για τα όμορφα συναισθήματα που μας χάρισαν!”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close