Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό το αίτημα του Ε.Σ. Αγρινίου για το ωράριο της Μ. Παρασκευής

To αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για τον καθορισμό του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην πόλη του Αγρινίου την Μεγάλη Παρασκευή 14/04/2023 με εισηγήτρια την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αιτωλ/νιας της Π.Δ.Ε. κα Σαλμά Μαρία, απασχόλησε την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο αφού άκουσε τον εισηγητή, την Πρόεδρο και τους λοιπούς ομιλητές που ανέπτυξαν τις απόψεις τους επί του ανωτέρω θέματος, κατόπιν διαλογικής συζήτησης, κατά πλειοψηφία αποφάσισε να:


Εγκρίνει το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για τον καθορισμό του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην πόλη του Αγρινίου την Μεγάλη Παρασκευή 14/04/2023 ως εξής: ώρα έναρξης 11.00η (πρωινή) και ώρα λήξης 19.00η (απογευματινή).

Κατά της απόφασης ψήφισαν η Επικεφαλής και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Ελλάδας» κ.κ. Αγγελοπούλου Αναστασία, Μωραΐτης Νικόλαος, Συμεωνίδης Γρηγόριος και Αθανασόπουλος Τρύφωνας, ο Επικεφαλής και ο Περιφερειακός
Σύμβουλος της παράταξης «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» κ.κ. Χατζηλάμπρου Βασίλειος, Κούστας Κωνσταντίνος, ο Επικεφαλής της παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» κ. Γαλάνης Κυριάκος και ο Επικεφαλής της παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα» κ. Κοσίνας Χρήστος.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button