ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τη βελτίωση του αρδευτικού δικτύου Βόνιτσας-Μοναστηρακίου

Με την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, για ένταξή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη, Λάμπρο Δημητρογιάννη, η έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου Βελτίωση του Αρδευτικού Δικτύου Βόνιτσας-Μοναστηρακίου, του ΤΟΕΒ Ανακτορίου.

Το έργο αναμένεται να επιλύσει χρόνια προβλήματα του συγκεκριμένου δικτύου, και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 2,2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να λειτουργήσει σε πλαίσια εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Αναφέρει σε ανάρτηση του ο κ. Δημητρογιάννης:

Ακόμα ένα έργο που παίρνει το δρόμο του!

Με την πρόσφατη απόφαση του Περιφερειάρχη για ένταξή του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, υπέγραψα την έγκριση περιβαλλοντικών όρων του έργου Βελτίωση του Αρδευτικού Δικτύου Βόνιτσας-Μοναστηρακίου, του ΤΟΕΒ Ανακτορίου.

Το έργο αναμένεται να επιλύσει χρόνια προβλήματα του συγκεκριμένου δικτύου, και ο προυπολογισμός του ανέρχεται σε 2,2 εκ.ευρώ, προκειμένου να λειτουργήσει σε πλαίσια εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Για αυτό άλλωστε και προσθέσαμε και όρους διασφάλισης της ακεραιότητας των προστατευόμενων περιοχών NATURA, που βρίσκεται το συγκεκριμένο έργο.

Η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και η μείωση του κόστους είναι διαρκής στόχος για το νομό μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button