Γεγονότα

Εγκατάλειψη στη μικρή ανώνυμη πλατεία στο κέντρο

koi-plateia-mikri1

 

Η κατάσταση στην μικρή ανώνυμη πλατεία μεταξύ της Ι. Σταϊκου και της Μπαιμπά, έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι καταγγελίες πέφτουν βροχή για την εγκατάλειψη που διαπιστώνεται εκεί καθημερινά.

 Πρόκειται για μια πλατεία που δημιουργήθηκε μετά την απομάκρυνση των δημόσιων ουρητηρίων και κάτω από προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι ένα ήσυχο στέκι στο κεντρικότερο σημείο της πόλης.

koi-plateia-mikri2

Η κατάσταση όμως είναι τελείως διαφορετική, όπως καταγγέλλουν περίοικοι και έμποροι αλλά και όσοι είχαν την ατυχή ιδέα να επενδύσουν εκεί.

 “Οι πιο  συχνοί “θαμώνες” της πλατείας είναι ρομά και άστεγοι”, λένε χαρακτηριστικά πολίτες στο agriniopress.gr που κάνουν λόγο για απόλυτη απαξίωση: “Το μέρος αυτό είναι εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον παρατημένο σε κάθε λογής κόσμο. Από ρομα μέχρι και αστέγους. Δεν έχουμε θέματα ρατσισμού αλλά επειδή ζούμε και δραστηριοποιούμαστε εδώ μεγάλο κομμάτι της ημέρας πρέπει να δηλώσουμε πως πλέον αποτελεί σημείο μόλυνσης για την πόλη μας. Έκτος απο κανένα ίχνος αστυνόμευσης της περιοχής δεν έχει έρθει κανένα συνεργείο του Δήμου ούτε καν για ξεχορτάριασμα.” λένε χαρακτηριστικά πολίτες και επαγγελματίες που ζουν ή δραστηριοποιούνται κοντά στο σημείο

koi-plateia-mikri3

Έμπορος της περιοχής μάλιστα ανέλαβε μόνος του τον καθαρισμό τμήματος της πλατείας

“Για αυτά τα έργα πληρώσαμε και πληρώνουμε και το μόνο που κάνει ο Δήμος είναι να παρακολουθεί απαθέστατα τα χιλιάρικα των Αγρινιωτών να γίνονται “δημόσια ουρητήρια”, πίνακες γκράφιτι, μέρος συνάντησης ναρκομανών και ένας τόπος βρώμικος, αηδιαστικός ακριβώς στο κέντρο της πόλης μας. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε εσείς αλλά εμείς έχουμε βρει παντού κλειστά τηλέφωνα και “υποσχέσεις”, επισημαίνουν ακόμη οι δημότες που επικοινώνησαν με το agriniopress.gr

koi-plateia-mikri4

koi-plateia-mikri5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close