ΕξελίξειςΠολιτική

Εγκαίνια του αγροκτηνοτροφικου Συλλόγου της Χ.Α. στο Αγρίνιο

po-agroktinotrofiko-xa1Σε κατάστημα εστίασης στην Σπολάιτα του δήμου Αγρινίου, πραγματοποιήθηκαν, κάτω από αυστηρά μέτρα τάξης, για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων τα εγκαίνια του αγροκτηνοτροφικου Συλλόγου, που ιδρύει η Χρυσή Αυγή στην Αιτωλοακαρνανία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν βουλευτές και στελέχη της Χ.Α. καθώς και μέλη που έφτασαν κυρίως απο περιοχές του Ξηρομέρου αλλά και άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση τύπου της Χ.Α. σχετικά με την εκδήλωση αναφέρεται:

po-agroktinotrofiko-xa2

po-agroktinotrofiko-xa3“Για ακόμα μία φορά, σε μία κατάμεστη αίθουσα, οι έλληνες εθνικιστές έδωσαν ένα δυναμικό παρόν κόντρα στην πολιτική των μνημονίων ως το τελευταίο προπύργιο εθνικής αντίστασης.

Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Κώστας Ντάικος, ο οποίος καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους και προλόγισε τους κύριους ομιλητές.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος έκανε ανάλυση των προβλημάτων της περιοχής, ενώ έπειτα ανέφερε τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να αρχίσει να υπάρχει ανάπτυξη.

po-agroktinotrofiko-xa4po-agroktinotrofiko-xa5Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος. Όντας και ο ίδιος αγρότης, μίλησε για τον βιασμό που υφίσταται ο κλάδος σε ευρύτερο φάσμα. Έπειτα τόνισε πως μόνο μέσω μίας εθνικής κυβέρνησης θα υπάρξει πραγματική ανάπτυξη στον τομέα των πρώτων υλών, καθώς θα πρέπει να γίνουν νέες συμφωνίες και ανοίγματα με μοναδικό στόχο το συμφέρον της πατρίδας μας.

po-agroktinotrofiko-xa6Tέλος, τον λόγο πήρε ο βουλευτής Β’ Πειραιώς Ιωάννης Λαγός. Μέσα από έναν ιδιαίτερα δυναμικό λόγο, καυτηρίασε εύστοχα όλες τις εγκληματικές κινήσεις των εκάστοτε προδοτικών κυβερνήσεων οι οποίες ήρθαν για να ρημάξουν οτιδήποτε υπάρχει στον ευλογημένο τόπο μας και μπορεί να φέρει όφελος στον έλληνα. Έπειτα ανέφερε τις πάγιες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για τις πρωτογενείς  ύλες, οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο κομμάτι του σχεδίου μας για εθνική ανάπτυξη. Κλείνοντας, κάλεσε άπαντες να αγωνιστούν σκληρά συμπορευόμενοι στον αγώνα μας, γιατί χωρίς αμφιβολία ο έλληνας αγρότης-κτηνοτρόφος αξίζει κάτι καλύτερο. 

Η εκδήλωσε έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.”
po-agroktinotrofiko-xa7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button