ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά στο Αγρίνιο

Τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ. στα γραφεία του Κέντρου (Δ.Γληνού 1).

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο “Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας 2014-2020”, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Εχει ως στόχο να αποτελέσει τοπικό σημείο αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και τις υπηρεσίες που υλοποιούνται για την καταπολέμηση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και κάθε μορφής διακρίσεων καθώς και την προώθηση στην απασχόληση.

Το παράρτημα Ρoμά παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν σχέση με τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα-στόχος, με σκοπό την αναβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου και την πλήρη κοινωνική τους ενσωμάτωση.

“Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα αποτελέσει κίνητρο για τη συνέχιση του έργου της Δομής, που αποτελεί το νέο δίκτυο κοινωνικής πρόνοιας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες,που υλοποιείται στο Δήμο Αγρινίου”, καταλήγει το κάλεσμα της δημοτικής αρχής.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close