Παναιτωλικος

"Έγινε κακή διατύπωση των δηλώσεων Αλαφούζου"

spo-kostoulas-alafouzosΣτον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας. Μίλησε για την πρόταση του Ολυμπιακού να δημιουργηθούν Β΄ομάδες για τους συλλόγους της Σούπερ Λιγκ και τόνισε πως υπάρχουν πολλά προτεινόμενα μοντέλα τα οποία θα μελετηθούν. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου και υπογράμμισε πως δεν πρέπει να υπάρχουν μέτωπα και συμμαχίες καθώς βλάπτουν τον συνεταιρισμό της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φώτης Κωστούλας:
Για τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου περί κοινού μετώπου στην Σούπερ Λιγκ:

“Πιστεύω και εγώ πως έγινε κάποια κακή διατύπωση των δηλώσεων Αλαφούζου. Μίλησε για σκέψεις ότι μπορεί να γίνει ένα μέτωπο για καθαρό ποδόσφαιρο. Συμμαχία δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχουν συμμαχίες και γκρουπ. Δεν θεωρώ σωστά τα… άρματα όπως λέγαμε παλιά. Πρέπει να έχουμε ένα ανοιχτό διάλογο όλοι οι πρόεδροι του συνεταιρισμού για το καλό του ποδοσφαίρου. Τα μέτωπα και οι συμμαχίες δεν κάνουν καλό. Είναι πάρα πολλά που πρέπει να λύσουμε, αλλά μέσα στον συνεταιρισμό χωρίς γκρουπ και “φατρίες”. Διαφορετικά κάνουμε κακό και στο άθλημα και στον συνεταιρισμό. Πιστεύω κι εγώ ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές σε αρκετά θέματα και πρόσωπα, ακόμη και σε επιτροπές, αλλά αυτά γίνονται με συζήτηση και κατάθεση απόψεων, όχι με συμμαχίες και κλίκες. Όλοι θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο…”
Για την πρόταση του Ολυμπιακού να δημιουργηθούν δεύτερες ομάδες για τους συλλόγους της Σούπερ Λιγκ:
“Υπήρξε μια συζήτηση πάνω σε αυτό. Θα βγει μια επιτροπή που θα ελέγξει χώρες που ασχολούνται πάνω σε αυτό το μοντέλο και πιστεύω πως είναι κάτι καλό. Με την σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ και αφού αλλάξουμε το καταστατικό μας πιστεύω πως είναι κάτι καλό για να μη χάνονται οι νέοι εφόσον φτάνουν σε μια ηλικία και δεν ξέρουμε τι να τους κάνουμε. Η Β’ ομάδα είναι πιθανό να παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής η και αλλού. Αυτό πρέπει να μελετήσουμε. Θα είναι εθελοντικό και μπορεί να μη μπουν όλες οι ομάδες στο τεράστιος κόστος να συντηρήσουν μια δεύτερη ομάδα. Μπορεί να το κάνουν τέσσερις – πέντε ομάδες. Ένα μοντέλο λέει να παίζουν οι ομάδες στην Β’ κατηγορία. Υπάρχουν και άλλα μοντέλα τα οποία θα προταθούν. Είναι μια πρόταση που την βλέπουν θετικά πολλοί πρόεδροι. Θα βοηθήσει αυτή η λύση και στους πολλούς δανεισμούς που κάνουν οι ομάδες, κάτι που μερικοί το θεωρούν άσχημο”.
Για τα προβλήματα που υπάρχουν:
“Υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να τα δούμε και να τα λύσουμε. Υπάρχουν θέματα με τους ορισμούς της διαιτησίας και άλλα πολλά. Θέλει δουλειά. Μέχρι στιγμής λειτουργούμε σχεδόν καλά”.
Για την ήττα από τα Γιάννενα:
“Όταν είσαι καλύτερος από τα Γιάννενα σε όλο το παιχνίδι και δέχεσαι ένα γκολ 10 δευτερόλεπτα μετά τις καθυστερήσεις αυτό πονάει”.
Για την φετινή πορεία του Παναιτωλικού:
” Είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία μας. Πιστεύουμε πως η παραμονή μας θα επιτευχθεί και χρειαζόμαστε μια η δύο νίκες για να είμαστε σίγουροι. Πιστεύω ότι στις 10 αγωνιστικές που απομένουν θα πετύχουμε 2 νίκες και θα σωθούμε”.
Για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Μάκη Χάβο:
“Θέλουμε να συνεχιστεί η συνεργασία με τον κ. Χάβο για πολλά χρόνια. Ο ίδιος θέλει να μείνει είμαστε όλοι καλά και δεν χρειάζεται να γίνει κάποια συζήτηση. Θα συνεχίσουμε κανονικά και στην επόμενη περίοδο”.
Για το ποιες ομάδες θα καταφέρουν να παραμείνουν στην Σούπερ Λιγκ:
“Όλα παίζονται στους τελευταίους. Υπάρχουν τέσσερις η και πέντε ομάδες που κινδυνεύουν. Είχε καλό αποτέλεσμα ο Άρης και ελπίζει και αυτός. Τα προγράμματα όλων είναι δύσκολα και όλοι κινδυνεύουν. Εφόσον μαθηματικά δεν έχει σωθεί κάποιος πρέπει να ανησυχεί. Ακόμα και με 24 βαθμούς θέλεις 10 με 11 βαθμούς και πρέπει να έχεις καλή απόδοση σε αρκετά παιχνίδια ακόμα. Το όριο παραμονής είναι 34-35 βαθμοί και εκεί σώζεται μια ομάδα”.

http://www.sportdog.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button