Δυτική Ελλάδα

Έγινε η ημερίδα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (φωτο)

koi-soxleio2hwefkerias-2Με μεγάλη επιτυχία το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου (Δημόσιο Γυμνάσιο Ενηλίκων) γιόρτασε τα δέκα χρόνια λειτουργίας του πραγματοποιώντας, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου Ημερίδα με σκοπό την  ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών της  τοπικής κοινωνίας και γενικότερα του Ν.Αιτωλοακαρνανίας για το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου, για το ευέλικτο, καινοτόμο και δημιουργικό πρόγραμμα σπουδών του, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των εκπαιδευομένων του.
koi-soxleio2hwefkerias-1Ο  Διευθυντής  του ΣΔΕ Αγρινίου Νάσιος Νικόλαος στην εισήγηση του μίλησε για το θεσμό, για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του διετούς προγράμματος σπουδών του σχολείου και αναφέρθηκε  σε ενδεικτικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες της δεκαετίας 2003-2013.
Στην συνέχεια οι εκπαιδευόμενοι παρουσίασαν τις ομαδικές δραστηριότητες, τα σχέδια δράσης και εργαστήρια,  που υλοποίησαν τη φετινή σχολική χρονιά, υπό το συντονισμό και τη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.
koi-soxleio2hwefkerias-4Την εκδήλωση τίμησαν και χαιρέτησαν με την παρουσία τους πρώην διευθυντές, σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, απόφοιτοι και υποψήφιοι εκπαιδευόμενοι για το νέο σχολικό έτος 2013-2014 του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρέμβαση-μήνυμα για τη προσφορά του σχολείου αποφοίτων του ΣΔΕ Αγρινίου, που συνέχισαν και ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
koi-soxleio2hwefkerias-5

koi-soxleio2hwefkerias-3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button